Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:51, 25 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
cudna jest ta trawa ... widziałam ją jeszcze przy bukszpanach ... bardzo fajnie wygląda

To chyba len nowozelandzki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:45, 25 cze 2012

Do góry
Dziewczyny z tym plewieniem to w sumie racja, ale na zdjęciach chwastów nie widać - chyba, że są to giganty. Ale ze swoim ogródkiem też nie nadążam - wtedy nie focę tych miejsc
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:43, 25 cze 2012

Do góry
alinak napisał(a)

Sebek te nierówności widzisz chyba tylko ty - wygląda wspaniale

Ale to zawsze tak jest, u siebie się widzi chwasty, nierówności, to nieprzycięte, nie posprzątane - u innych jest się zauroczonym - zwłaszcza jak ogrodowiskowiczanie mają tak przepiękne ogrody!!!

coś w tym jest , bo nijak nie mogę się zdecydować żeby zaprosić was do mojego ogrodu .
jak sobie oglądnę te ogrodowiskowe , to mój jakiś karlawy . a jak potem gonię , poprawiam - żebyś mnie widział .

wejście wyszło idealne . z tą balustradą to przesada , przecież ta jest całkiem , całkiem

Eeee czemu przesada - Ty też masz kute podpory dla róż Jak się bawić to się bawić - zakończenia nie piszę, bo może się jeszcze spełnić z soboty na niedzielę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:40, 25 cze 2012

Do góry
pamiętam , jak Sebek się dziwił na wiosnę że jeszcze nie plewiłam ......no to teraz nadrabiam . tez tak gonię Diana
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:38, 25 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ale to zawsze tak jest, u siebie się widzi chwasty, nierówności, to nieprzycięte, nie posprzątane - u innych jest się zauroczonym - zwłaszcza jak ogrodowiskowiczanie mają tak przepiękne ogrody!!!

coś w tym jest , bo nijak nie mogę się zdecydować żeby zaprosić was do mojego ogrodu .
jak sobie oglądnę te ogrodowiskowe , to mój jakiś karlawy . a jak potem gonię , poprawiam - żebyś mnie widział .

wejście wyszło idealne . z tą balustradą to przesada , przecież ta jest całkiem , całkiem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:33, 25 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Masz rację Też się pod tym podpisuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:28, 25 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:25, 25 cze 2012

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:23, 25 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
A jakie będą balustrady??

Miały być ze stali nierdzewnej takie nowoczesne, ale takich nie robi, więc się Mama zdecydowała na stare złoto. Mnie wtedy w domu nie było, ale pewnie bym wybrał podobnie. Jak będą ładne to pokażę, jak nie to nie Kiedyś jeszcze schody też do zrobienia - w ogóle jak zobaczyłem Twój śliczny dom to swój bym wywrócił do góry nogami - zacząłem od swoich mebli - przyjadą może nawet jutro
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:15, 25 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek

Uśmiałem się z tego jedzenia

Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu

no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać

Koniecznie ! Możecie nawet powstawiać krasnale jak Danusi jak macie jakiś świetny pomysł
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:14, 25 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)

Spokojnie - będą zmieniane balustrady

Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam

Jak widzisz nie rosną równo - cisy po lewej większy od tego po prawej, ale cięcie to zredukuje.

Pęcherznice rosną równo - szaleją aż nadto Ale zobacz na berberysy - nie są równe - ten po prawej mniejszy, a po lewej mocno przyciąłem wiosną, żeby się zrównały - no i tego nie zrobiły Reszta rośnie po równo, ale hakuro tnę zawsze w równe kule. Jedyne co mi łamie symetrię to to, że po prawej zmieściły się trzy wrocławskie kule, a po lewej dwie Kostka przy wykorowanych rabatach też nie jest identycznie ułożona jak po drugiej stronie - ale przy chodniku już tak - ale pracy z tym mnóstwo, żeby idealnie równo było! No ale ja llljjjuuubię
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:09, 25 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Spokojnie - będą zmieniane balustrady

Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:08, 25 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ojjjj poniesie cos czuję

Na bank poniesie oby tylko fotki zdążył zamieścić

Chorąży zawsze zdąży Zwłaszcza zawsze powtarzam to sobie jak lecę z prędkością światła na busa, bo za długo czytam forum
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:07, 25 cze 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
hahahaaha Bo Ty taka sama "maść" jak ja jesteś

Jeeeej - zabłysłaś jak chrząstka w salcesonie No ale to prawda
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:05, 25 cze 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A to zdjęcie sobie wieszam na tapecie

Skoro o Pszczelarzu mowa Gratuluję 24 i 25 strony w Magnolii - jak zwykle profeska!

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:02, 25 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek

Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu

no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:02, 25 cze 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Ojjjj poniesie cos czuję

Znasz mnie na wylot
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:00, 25 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
pozdrawiam Sebek

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:57, 25 cze 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
A ja bym Sebek pomyślałam nad jasnymi niskimi trawkami jak lawenda nie

Też myślałem o trawach po cichu I o żurawkach Ale w tym roku to co jest - i kora co będzie wysypana w tym tygodniu. Chyba, że mnie znów poniesie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:56, 25 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
I jeszcze pytanie jakim nawozem sypałeś trawę???
Mi też M tak strzępił tępym nożem trawę, to mu naostrzyłam u szewca i już jest ok. A ja do regeneracji trawnika używam Agrecol szybki efekt dywanowy. Jeszcze dwa tygodnie temu zaczynał mi żółknąć a w sbotę był już calkiem zieoniutki
A za sobotę trzymam kciuki Impreza bedzie w ogrodzie ???? A zrobisz fotki tortu???

Trawę sypię tym co Danusia - Yara Mil Complex się nawóz nazywa Trawę kosiłem elektryczną i ona ma tępy nóż, którego ni ch*** (pardon ) nie mogę zdjąć . Dlatego na sobotę skoszę spalinówką - jak widać tu na zdjęciu ona nie szarpie, bo trawnik był świeżo po koszeniu na tej fotce. Impreza - i w domu - i w ogrodzie - znając moich znajomych i tak rozlezą się wszędzie Fotki zrobię - jasne - tortu też - w końcu kwiatek na nim będzie grał i tańczył
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies