Miały być ze stali nierdzewnej takie nowoczesne, ale takich nie robi, więc się Mama zdecydowała na stare złoto. Mnie wtedy w domu nie było, ale pewnie bym wybrał podobnie. Jak będą ładne to pokażę, jak nie to nie Kiedyś jeszcze schody też do zrobienia - w ogóle jak zobaczyłem Twój śliczny dom to swój bym wywrócił do góry nogami - zacząłem od swoich mebli - przyjadą może nawet jutro
Ale to zawsze tak jest, u siebie się widzi chwasty, nierówności, to nieprzycięte, nie posprzątane - u innych jest się zauroczonym - zwłaszcza jak ogrodowiskowiczanie mają tak przepiękne ogrody!!!
Sebek te nierówności widzisz chyba tylko ty - wygląda wspaniale
Ale to zawsze tak jest, u siebie się widzi chwasty, nierówności, to nieprzycięte, nie posprzątane - u innych jest się zauroczonym - zwłaszcza jak ogrodowiskowiczanie mają tak przepiękne ogrody!!!
coś w tym jest , bo nijak nie mogę się zdecydować żeby zaprosić was do mojego ogrodu .
jak sobie oglądnę te ogrodowiskowe , to mój jakiś karlawy . a jak potem gonię , poprawiam - żebyś mnie widział .
wejście wyszło idealne . z tą balustradą to przesada , przecież ta jest całkiem , całkiem
chyba cos w tym jest
Ale to jest męczące....ja widze u siebie same niedociągnięcia i jak oglądam wasze ogrody myślę sobie co jest kurde ....wszyscy maja czas żeby wyrywac te chwasty, wszystko pieknie ukladac a ja jakaś inna jestem czy co........i dawaj do pielenia a pózniej deszcze i znowu chwasty i tak ciągle póki nie dokupie roślin żeby zakończyc rabaty
pozdrawiam
Sebek te nierówności widzisz chyba tylko ty - wygląda wspaniale
coś w tym jest , bo nijak nie mogę się zdecydować żeby zaprosić was do mojego ogrodu .
jak sobie oglądnę te ogrodowiskowe , to mój jakiś karlawy . a jak potem gonię , poprawiam - żebyś mnie widział .
wejście wyszło idealne . z tą balustradą to przesada , przecież ta jest całkiem , całkiem
Eeee czemu przesada - Ty też masz kute podpory dla róż Jak się bawić to się bawić - zakończenia nie piszę, bo może się jeszcze spełnić z soboty na niedzielę
Dziewczyny z tym plewieniem to w sumie racja, ale na zdjęciach chwastów nie widać - chyba, że są to giganty. Ale ze swoim ogródkiem też nie nadążam - wtedy nie focę tych miejsc