Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam
Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam
Jak widzisz nie rosną równo - cisy po lewej większy od tego po prawej, ale cięcie to zredukuje.
Pęcherznice rosną równo - szaleją aż nadto Ale zobacz na berberysy - nie są równe - ten po prawej mniejszy, a po lewej mocno przyciąłem wiosną, żeby się zrównały - no i tego nie zrobiły Reszta rośnie po równo, ale hakuro tnę zawsze w równe kule. Jedyne co mi łamie symetrię to to, że po prawej zmieściły się trzy wrocławskie kule, a po lewej dwie Kostka przy wykorowanych rabatach też nie jest identycznie ułożona jak po drugiej stronie - ale przy chodniku już tak - ale pracy z tym mnóstwo, żeby idealnie równo było! No ale ja llljjjuuubię
Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek
Uśmiałem się z tego jedzenia
Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu
no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać
Koniecznie ! Możecie nawet powstawiać krasnale jak Danusi jak macie jakiś świetny pomysł