Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:02, 25 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
Ojjjj poniesie cos czuję

Znasz mnie na wylot
kaisog1 23:02, 25 cze 2012

hahahaaha Bo Ty taka sama "maść" jak ja jesteś
Madzenka 23:02, 25 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
Ojjjj poniesie cos czuję

Na bank poniesie oby tylko fotki zdążył zamieścić
Milka 23:02, 25 cze 2012

Sebek napisał(a)

Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek

Uśmiałem się z tego jedzenia

Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu

no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać
Sebek 23:07, 25 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
hahahaaha Bo Ty taka sama "maść" jak ja jesteś

Jeeeej - zabłysłaś jak chrząstka w salcesonie No ale to prawda
Sebek 23:08, 25 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ojjjj poniesie cos czuję

Na bank poniesie oby tylko fotki zdążył zamieścić

Chorąży zawsze zdąży Zwłaszcza zawsze powtarzam to sobie jak lecę z prędkością światła na busa, bo za długo czytam forum
Diana 23:09, 25 cze 2012

Sebek napisał(a)

Spokojnie - będą zmieniane balustrady

Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam
Sebek 23:14, 25 cze 2012

Diana napisał(a)

Spokojnie - będą zmieniane balustrady

Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam

Jak widzisz nie rosną równo - cisy po lewej większy od tego po prawej, ale cięcie to zredukuje.

Pęcherznice rosną równo - szaleją aż nadto Ale zobacz na berberysy - nie są równe - ten po prawej mniejszy, a po lewej mocno przyciąłem wiosną, żeby się zrównały - no i tego nie zrobiły Reszta rośnie po równo, ale hakuro tnę zawsze w równe kule. Jedyne co mi łamie symetrię to to, że po prawej zmieściły się trzy wrocławskie kule, a po lewej dwie Kostka przy wykorowanych rabatach też nie jest identycznie ułożona jak po drugiej stronie - ale przy chodniku już tak - ale pracy z tym mnóstwo, żeby idealnie równo było! No ale ja llljjjuuubię
Sebek 23:15, 25 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek

Uśmiałem się z tego jedzenia

Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu

no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać

Koniecznie ! Możecie nawet powstawiać krasnale jak Danusi jak macie jakiś świetny pomysł
Madzenka 23:18, 25 cze 2012

A jakie będą balustrady??