Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Daneczka69 21:55, 25 cze 2012

Witaj Sebastianie

Jestem dopiero na 459 stronie Twojego poprzedniego wątku (najbardziej utkwiło mi w pamięci to przebrzydłe gradobicie, które wyrządziło tyle szkód na początku Twojej ogrodowej działalności - tyle pracy, tyle starania... aż mi samej płakać się chciało) i miałam odezwać się gdy skończę go czytać ale... nie wytrzymałam! Jestem zachwycona efektami Twojej pracy jak również pod wielkim wrażeniem Twojego zaangażowania, pracowitości i wyraźnej satysfakcji jaką Ci to "ogrodowanie" daje Sebastianie, podziwiam Cię - jesteś wielki!

Pozdrawiam serdecznie i zmykam czytać dalej
Daneczka69.

Madzenka 22:46, 25 cze 2012

Syla napisał(a)

No i supcio to wygląda !!! Jak bym miała taką rabatę to bym posadziła jeszcze lawendę i róże i koniec i kropka .... ale takiej rabaty nie mam dlatego napiszę działaj a ja z miłą chęcią popatrzę i pochwalę

Pięknie a jak czyściutko!!!! Ja też bym dodała lawendy i róze..... okrywowe tylko
Ps. Dziękuję za komplementy. Nawet sobie nie pogadaliśmy
kaisog1 22:49, 25 cze 2012

A ja bym Sebek pomyślałam nad jasnymi niskimi trawkami jak lawenda nie
Madzenka 22:50, 25 cze 2012

I jeszcze pytanie jakim nawozem sypałeś trawę???
Mi też M tak strzępił tępym nożem trawę, to mu naostrzyłam u szewca i już jest ok. A ja do regeneracji trawnika używam Agrecol szybki efekt dywanowy. Jeszcze dwa tygodnie temu zaczynał mi żółknąć a w sbotę był już calkiem zieoniutki
A za sobotę trzymam kciuki Impreza bedzie w ogrodzie ???? A zrobisz fotki tortu???
Sebek 22:50, 25 cze 2012

Daneczka69 napisał(a)
Witaj Sebastianie

Jestem dopiero na 459 stronie Twojego poprzedniego wątku (najbardziej utkwiło mi w pamięci to przebrzydłe gradobicie, które wyrządziło tyle szkód na początku Twojej ogrodowej działalności - tyle pracy, tyle starania... aż mi samej płakać się chciało) i miałam odezwać się gdy skończę go czytać ale... nie wytrzymałam! Jestem zachwycona efektami Twojej pracy jak również pod wielkim wrażeniem Twojego zaangażowania, pracowitości i wyraźnej satysfakcji jaką Ci to "ogrodowanie" daje Sebastianie, podziwiam Cię - jesteś wielki!

Pozdrawiam serdecznie i zmykam czytać dalej
Daneczka69.

Przemiłe jest to co napisałaś. Ogród do chwilę nawiedza jeszcze większa katastrofa - czyli ja Dzisiaj znów pozmieniałem co nieco, ale tylko wypełnienie Jak zrobię zdjęcia to pokażę - w tym tygodniu jestem strasznie zabiegany ...Ale na ogrodowisku muszę być - choćby kilka godzin, bo mógłbym non stop
Milka 22:52, 25 cze 2012

Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek
Sebek 22:56, 25 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
I jeszcze pytanie jakim nawozem sypałeś trawę???
Mi też M tak strzępił tępym nożem trawę, to mu naostrzyłam u szewca i już jest ok. A ja do regeneracji trawnika używam Agrecol szybki efekt dywanowy. Jeszcze dwa tygodnie temu zaczynał mi żółknąć a w sbotę był już calkiem zieoniutki
A za sobotę trzymam kciuki Impreza bedzie w ogrodzie ???? A zrobisz fotki tortu???

Trawę sypię tym co Danusia - Yara Mil Complex się nawóz nazywa Trawę kosiłem elektryczną i ona ma tępy nóż, którego ni ch*** (pardon ) nie mogę zdjąć . Dlatego na sobotę skoszę spalinówką - jak widać tu na zdjęciu ona nie szarpie, bo trawnik był świeżo po koszeniu na tej fotce. Impreza - i w domu - i w ogrodzie - znając moich znajomych i tak rozlezą się wszędzie Fotki zrobię - jasne - tortu też - w końcu kwiatek na nim będzie grał i tańczył
Sebek 22:57, 25 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
A ja bym Sebek pomyślałam nad jasnymi niskimi trawkami jak lawenda nie

Też myślałem o trawach po cichu I o żurawkach Ale w tym roku to co jest - i kora co będzie wysypana w tym tygodniu. Chyba, że mnie znów poniesie
Sebek 23:00, 25 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek

Uśmiałem się z tego jedzenia

Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu
kaisog1 23:00, 25 cze 2012

Ojjjj poniesie cos czuję