Wiosną wsadziłam te kulki, żurawki i tam są teraz już widoczne miskanty morning light, ogarnę to do końca to pokaże, a na tą chwilę dzieci mi aparat popsuły Zdjęcie jest, bo Tess mi coś podpowiadała odnośnie tego miejsca.
WOW! Ale zmiany! Ogrodzenie skończone, domek jak malowany.
A ubmerkowa (choc bez umbr) świetna. Pozostałe też.
No, prawdziwy ogród już jest
Super, ciesze się wraz z Tobą
Wysiałam. Ale ona od razu (tzn. w kolejnym roku) złapała rdzę i nie dałam rady uratować. Wycięłam. Nasiona mam jeszcze do dziś, bo ich było dużo - mże powinnam jeszcze raz wysiać?
Ale malwy nadal się mnie trzymają, tyle tylko, że na gotowo, jednosezonowo kupuję:
Dobrze wiedzieć, ostatnio nie rozgrabiam, bo nie mam motywacji...i tak za chwile zaś w tym samym miejscu kopiec. Aktualnie nie przeszkadzam kretowi, żeby nie wzmagać jego czujności przed zakładanie pułapki.
Kupiłam , mam nadzieję, że jutro będzie... Tylko trochę się martwię, jak to będzie z odkrywaniem tego kanału, bo u mnie piaskowa ziemia się bardzo osypuje...
Dziś temat jak w tytule - wrzucam aktualizację do spisu klonów palmowych gdyż "dokopałem" się do kolejnych odmian tej pięknej rośliny. Nowe dopisane odmiany klonów są oznaczone "gwiazdką" (* ) - wiem, wiem bo co dla niektórych osób to będzie nie do ogarnięcia oraz istna masakra.
Dziś temat jak w tytule - wrzucam aktualizację do spisu klonów palmowych gdyż "dokopałem" się do kolejnych odmian tej pięknej rośliny. Nowe dopisane odmiany klonów są oznaczone "gwiazdką" (* ) - wiem, wiem dla niektórych ta aktualizacja to będzie nie do ogarnięcia oraz istna masakra.
Witaj, Krajanko
Fantastycznie piszesz, fajnie się czyta.
Się nie powstrzymuj regulamin forum mówi tylko o maksymalnej ilości zdjęć w jednym poście - o ilości słów nic nie mówi
W rogu, po prawej, przy wędzarni fajnie by wyglądał stelaż z drewnem, taki jak u Tess. Może nie taki wysoki, ale jako element architektoniczny.... jakoś fajnie pomyślane ułożenie drewna...