Sylwia wygoglowałam tego Elfa i chyba to ten choć u mnie bardziej niebiesko fioletowe kwiaty ma. I nie wiem dlaczego ale ma tylko jedną łodygę nic w tym roku nie wypuścił od ziemi może dlatego że w doniczce? Niestety na razie tam zostanie bo nie mam koncepcji gdzie go posadzić

Myślisz że wrzosy i żurawki razem to za dużo zwłaszcza, że pomieszane z wrzoścami?
Koncepcja była taka, że żurawki no bo żurawki są ładne lubię je choć już widzę, że żółta tam nie daje rady za dużo słońca a wrzosy żeby coś kwitło w jesieni a wrzośce wiosną może faktycznie przesadziłam

pomyślę jeszcze o tym jak na wiosnę sadziłam to wydawało mi się tam tak pusto minimalistycznie tymczasem jak się wszystko rozrosło to teraz wyszedł busz

)) A w sumie motywem przewodnim miał być cyprysik nutkajski i pewno będzie za jakieś 10 lat

bo na razie to malizna choć widzę ze podrósł.
A to taka mała metamorfoza tej rabaty.
Na początku było tak
jak zniknęła siatka, powstał pomysł zrobienia tam rabaty hostowej rok nad nią myślałam. Jak już wymyśliłam to się okazało że i świerk musi zniknąć. Więc musiałam wymyślić inną koncepcję i początek był taki