Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AsiaK_Z 21:44, 18 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Dostałam paczkę noo jakaa ??? roślinna offkurs powiem Wam...wiedziałam ,że bylinowyR ma super rośliny...ale ,żeby aż takie potfffory ?? niesamowite to jeżówki eccentric które maja wyladować za red baronem..zobaczymy..maja jeszcze paki no i jeszcze gratisa dostałam...super firma

Zobaczcie sami

I jeszcze pięknie zapakowane i opisane
gierczusia 21:47, 18 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)

I jeszcze pięknie zapakowane i opisane

Noooo naprawdę pełna nazwa na każdej doniczce i wszytsko takie zdrowe cieszyłam się jak gooopia
gierczusia 21:49, 18 sie 2016

Ewa777 napisał(a)
Elu, a co Ty na to, żeby ten kawałek z X wysypać kamykami?

Myślę Ewciu nad tym kawałeczkiem intensywnie ..ale chyba najpierw zrobię to oczko ,a potem się zobaczy .. Czekam na info od Toszki czy kupować formę czy ganiać murarza

Buziole gorace bo u Was podobno zimno....
anbu 21:50, 18 sie 2016

Elu śliczne te eccentric, moje kolory Też bym cieszyła się jak gooopia
gierczusia 21:55, 18 sie 2016

Mixtoorka napisał(a)

A teraz rozumiem komunikacja ciut ważna jest ;D ja mam Jude the obscure. Dzieci są za małe, oczko z błotem miałabym. Ale marzę Kupiłam sobie lilaka palibin na pniu

Ale super rośliny!

Nooo komunikacja ważna nawet w małym ogrodzie..echhhh..trzeba znaleźč złoty środek między chciejstwem a wygoda a kompromis to raczej nie jest moje drugie imię
Jude obejrzałam ślicznościowa a ja szukam ròżowej...mam history na oku zobaczymy
.... lilak palibin na pniu ?? suuper jestem fanka palibina i wiele razy się zastanawiałam czemu ja go do diaska nie mam
Dziaciaki dorosną wtedy strzelisz sobie oczko wodne ofkursa nie w rajstopach .. Bo takowe można mieć zaffffsze

Buziole
Kasik 22:28, 18 sie 2016

Elcia- jak ja długo u Ciebie nie byłam. Zaniedbuje się wszędzie, ale na pocieszeie powiem, że u siebie też.

Widzę, że jakieś rewolucje się szykują- woda w ogrodzie- to jest to. A jeszcze w małym, gdzie wszystko będzie słychać.

Jeżówki obłędne - aż mam sama ochotę na nie, tylko inny rodzaj bo tą już mam.

Buziolki wielkie dla Ciebie.
Kindzia 08:37, 19 sie 2016

Matko i córko!!!!! Jakie sadzony!!! Ściska mnie...twardo usiłuję wytrwać w postanowieniu, że w przyszłym roku hurtem jeżówy dokupię, na salonową będę też potrzebować...ale ściska mnie!!!
BasiaLT 08:55, 19 sie 2016

witaj
Przyleciałam tutaj za Kasią oglądać wypasione jeżówki. No faktycznie giganty. Przy okazji rozejrzałam się po ogródku. Bardzo fajnie tu u ciebie, będę częściej zaglądać
Mixtoorka 09:06, 19 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Nooo komunikacja ważna nawet w małym ogrodzie..echhhh..trzeba znaleźč złoty środek między chciejstwem a wygoda a kompromis to raczej nie jest moje drugie imię
Jude obejrzałam ślicznościowa a ja szukam ròżowej...mam history na oku zobaczymy
.... lilak palibin na pniu ?? suuper jestem fanka palibina i wiele razy się zastanawiałam czemu ja go do diaska nie mam
Dziaciaki dorosną wtedy strzelisz sobie oczko wodne ofkursa nie w rajstopach .. Bo takowe można mieć zaffffsze

Buziole

Ja też mam historyczną Mme Issaac Pereire. Fenomenalnie pachnie I jest bardzo różowa Chcę ją na kratce prowadzić.I mam nadzieję, że nie poprzemarzają jej pędy.

Mam jeszcze krzaczastą Jarocin, ma piękne liście- zdrowe i błyszczące, kwitnie fajnie różowo ale kwiaty bledną do brzydkiego majtkowego różu. Tę może wymienię.

Lilak byłoby miło gdyby zaszczycił mnie powtórzeniem kwitnienia, nawet jednym kwiatkiem. Pani ze szkółki mówiła, że powinien kwitnąć jeszcze.

A nam wody nie brakuje, w samym mieście są dwa jeziora Tak, że spokojnie mogę przeczekać z oczkiem, aż dziewczyny wyrosną

Ściskam!
kasja83 09:33, 19 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Kaśkaaaa kofffam Ciem rozdrzemana ..do toalety 10 par oczuuuu padłam i ryczę ze śmiechu powinnaś Kobitko horrory pisać wprowadzenie w temat masz mistrzowskie
Zakatrupiłam stworzenie boskie nie baczac na to ,że u nas się mówi ,że jak w domu pajaki , to sa pieniadze..i taaakie tammmm pal sześć pieniadze..kiedy...10 par oczu się na mnie znienacka wytrzeszcza ... no i jeszcze była kwestia martwicy tkanek , ale to juszzzzzz...takie drobiazgi
Ps...ja mam toaletę na piętrze , więc mnie te oczyska nie molestujà

Buuuuziole

Elu bo ze mną to-kochaj albo rzuć

Piękne sadzonki z BR-aż mnie skręca, żeby się na coś skusić.Twarda muszę być.