Ooooo........ zastukało jak u pomysłowego Dobromira... na kępy kulek nie ma miejsca, ale zrobić kilka kostek.... to jest myśl ... połączę jednakowe wymiary i będą większe i mniejsze kostki... a rabata jest prostokątna..
o la, la, la..... to jest EUREKA.. byle do realizacji nie zapomnieć ..
Wszystkie lilie też dupiaste w tym roku Ponad połowy nie ma A te co by żyły pożarło je sąsiedztwo Oj znów doojrzewam do rewolucji..
Beata, to moje rysowanie bardzo nieudolne jest, jak widzisz Ale mniej więcej widać o co biega Graby narysowałam kolumnowe żebyś nie musiała ciąć Ale jeśli Twój książę by wykazał chęć to można dać graby pospolite i formować już jak Wam się podoba
Inną rzeczą jest, że można by graby kolumnowe posadzić gęściej, np co 2m albo nawet co 1,70m żeby stworzyć zasłonę od strony tego pola i domów
A jeszcze inną rzecz jest to, że to przecież wcale nie muszą być graby Pamiętaj , że fastigiata zrzucają liście szybko jesienią. To pospolite trzymają liście całą zimę
Pozwolę sobie odpowiedzieć Wam grupowo , no bo to jeden temat wybaczycie ??
Ciociu Gosiu..mófiszzzz, że ja taka..na wskroś nowoczesna jezdem ??
Kasiku cudny ten komplet i cena też rzeczywiście niezgorsza ale on z prawdzowego rattanu, a mój taras pod chmurka i schować takiej wielkoabarytowej rzeczy na czas nader częstego deszczu nie mam jak
Asiu KZ nooo , na serio poduchy aż się prosza ... gdyby tylko były z technorattanu .....to znaczy siem.....meble a nie poduchy ofkurs
Kasja 83 ja w zasadzie też preferuję nowoczesny sznyt, ale jakoś...hmmmmm...nie wiedzieć czemu ogród mam klasyczny w kierunku retro na bank nie jest ogrodem nowoczesnym
Anna G Anuś....no ja w zasadzie myślę dokladnie to samo...ta ława mnie kłuje po oczach
Sebek no właśnie perspektywa połoženia się i spędznia czasu w pozycji horyzontalnej jest niebywale kuszaca no i możesz sobie skomponować dowolnie układ mebli to jest niebywała zaleta lepsze podparcie pod łokcie..ale za to ..gorsze pod szyję aaa.....i...lityens..stoi od frontu i tam już zostanie
Juleczko i tu właśnie jest problem bryła ansolutnie nie jest prosta
Jedno nie skończone a korci mnie zacząć następne . To mój przedogródek a właściwie jego lewa strona, chce go powiększyć nadać jakiś kształt. Niestety nie mam takiego komfortu tworzenia rabat od początku ponieważ ogród mam po teściach i znajdowały się w nim drzewa owocowe i duże krzewy. Usunięcie ich było pracochłonne. Do tego siatka sąsiadów na całości ogrodu i kosze na śmieci