Zaraz kuknę u Irenki
Ale widzę ,że Ty też wolisz subtelniejsze zestawienia, bo jeżówki takie kolorki delikatne majà ...aaa.....sfariuuuiujem
Dziękuję po raz kolejny bardzo , bardzo
Nad tym kawałkiem pracuję.Posadziłam bukszpanowe kule w nierównych odległościach i przymierzam berberysy kolumnowe.Pas jest wąski,wiec nie wiem czy to dobry pomysł,moze zamiast berberysów tylko trawki i byliny?czekam na opinie
Gosiu, nam teraz smutno bez Was
Ciągle wspominamy jak fajnie było u Was. Sprawdziłam repertuar muzycznego - jest kilka ciekawych propozycji. Prześlę Ci linka
Dziś na śniadanie były oscypki z żurawiną i obwarzanki krakowskie
Po powrocie zastaliśmy ogród w bardzo dobrym stanie. Sąsiadka mówiła, że padało u nas w piątek i sobotę to dość mocno. Zdjęcia robiłam rano przed koszeniem.
Trawki.Tegoroczne wysiewane rozplenice Black ładnie urosły dosadziłam jeżowek.Jak mi wiosną znów nie ruszą więcej ich nie sieję.
Rozplenica Hameln z 4 zimę przetrwały 2 .Kwitnie pięknie.Dzięki Ilonka
Rozplenica Magesti w tym roku ładnie urosła.
ID z rozchodnikami nazwa mi umknęła.
Edit:już mam nazwę Star Dust kwitnie na biało.Ilona pozdrawiam
Dziękuję za miłe słowa.moi domownicy też uwielbiają zupę- krem z dyni.Ja też.A mam jeszcze ( rosną ) inne dynie.Będą pieczone, faszerowane.
Od kilku lat je sadzę i jakoś mi wychodzą , nawet spore
Buziaki przesyłam
Hyzop kwitnie
i pierwszy hibiskus
Piękny ten powojnik. I drabinka dla niego bardzo mi sie podoba. Mojego NN posadziłam przy róży New Dawn i bardzo żałuję, bo cały się w nią sie wplątał. Jak znajdę sposób, to go posadzę osobno. Chyba będę musiała go krótko ściąć
chwile dobre się szybko kończą
Dziś długi dzień w pracy
A u mnie sucho...Deszczu zero już nie pamiętam od jakiego czasu.
Dynie rośną.Ale trzeba podlewać, deko, bo wyschną.A mam rożne
Pieczone i faszerowane też będą, bo mi domownicy te dania uwielbiają .Ja też
Dziękuję i też buziaki przesyłam