Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 20:30, 08 sie 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuniu śliczny ten awatarekPuuusto bez Was

Gosiu, nam teraz smutno bez Was
Ciągle wspominamy jak fajnie było u Was. Sprawdziłam repertuar muzycznego - jest kilka ciekawych propozycji. Prześlę Ci linka

Dziś na śniadanie były oscypki z żurawiną i obwarzanki krakowskie

Po powrocie zastaliśmy ogród w bardzo dobrym stanie. Sąsiadka mówiła, że padało u nas w piątek i sobotę to dość mocno. Zdjęcia robiłam rano przed koszeniem.

gierczusia 21:00, 08 sie 2016

Ja też przybiegłam powiedzieć ,że nowy awatarek absolutnie prześliczny po prostu bomba gdzie zrobiłaś takie cudo zdjatko wygladzasz Ewciu jak królewna na obrośniętym bluszczem balkonie fantastiko
Ewa777 21:01, 08 sie 2016

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu, fajny ten nowy awatarek. Czytam, ze dopiero wróciłaś, troszkę ci zazdroszczę tych podróży, ale ja się kiedyś zawezmę i też pojadę daleko
Bardzo ładne zrobiłaś fotki Gosi ogrodu.
Wiesz, znowu mi siadł autofocus, musiałam dać aparat do naprawy...

Avatarek jest z podróży - a szczegółowo z Wiednia. Zrobiłyśmy sobie z Gosią cudną wycieczkę, a właściwie Gosia mnie na nią zabrała i pokazała uroki miasta. Pochwalę się tutaj nasadzeniami. Co ciekawe bardzo dużo roślin jednorocznych Ale kompozycje śliczne

Katkak 21:12, 08 sie 2016

Ewcia awatarek bombowy. Wypadu zazdraszczam - i tego do Gosiaczka i tego z Gosiaczkiem do Wiednia. Widzę, że odwiedziłyście Schonbrunn (czy jak to się tam pisze. Też tam byłam, ale chyba za Niemca .
Ewa777 21:17, 08 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Ja też przybiegłam powiedzieć ,że nowy awatarek absolutnie prześliczny po prostu bomba gdzie zrobiłaś takie cudo zdjatko wygladzasz Ewciu jak królewna na obrośniętym bluszczem balkonie fantastiko

Zdjęcie było zrobione w ogrodzie przy cesarskiej letniej rezydencji Schonbrunn. Był taki super tunel obrośnięty glicyniami i wycięte po bokach takie okienka

Tu zdjęcie z Gosią na tle pięknych rabatek.

Tylko przenieść do swojego ogródka

Anda 21:22, 08 sie 2016

Ale fajne spotkanie miałyście Śliczne z Was babeczki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Flower1 21:31, 08 sie 2016

Ewciu ale Wam dobrze, piękny letni avatarek ściskam!
Ewa777 21:35, 08 sie 2016

Katkak napisał(a)
Ewcia awatarek bombowy. Wypadu zazdraszczam - i tego do Gosiaczka i tego z Gosiaczkiem do Wiednia. Widzę, że odwiedziłyście Schonbrunn (czy jak to się tam pisze. Też tam byłam, ale chyba za Niemca .

Kasiu, a ja byłam pierwszy raz
Byliśmy też na cały dzień w Energylandii Polecam na wypad z dziećmi

To jeszcze Wiedeń.

Ewa777 21:46, 08 sie 2016

Anda napisał(a)
Ale fajne spotkanie miałyście Śliczne z Was babeczki

Dziękuję Ewuś Tobie podobałoby się w ogrodzie różanym

21:49, 08 sie 2016
Ewa777 napisał(a)

Kasiu, a ja byłam pierwszy raz
Byliśmy też na cały dzień w Energylandii Polecam na wypad z dziećmi

tak blisko byłaś szkoda, że nie zgadałyśmy sie ...kawę u mnie na tarasie można było wypić....może dzieci beda chciały jeszcze tu wrócić (zwykle chcą)..... to głośno pukaj
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies