Wiem Irenko że ty ciecia sie nie boisz ja też dlatego ciachnę ciut.W zeszłym roku dostałam malutkie sadzonki innego berberysa ciachnęłam od razu jak sadziłam i teraz na wiosnę przycięłam.Dziś wyglądają tak
Dziękuję Irenko
Że ekspansywna, to już wiem , jak tylko przestanie padać - sekator w dłoń , chociaż wczoraj zobaczyłam, że nastał jej czas powtórnego kwitnienia, ale zawsze mogę skrócić te niekwitnące pędy
Zawsze mówiłam, że twój wielki, bop pamiętałam, że dużo większy niż mój, nie zazdraszczam, choć jak zrobisz sensownie, może mniej pracy będziesz mieć, niż ja u mnie było stare i robiłam nowe, to dość trudne zadanie, ale jakoś się zgrało
u mnie tam jeżówki padną, musi być coś bardziej wytrzymałego, jeśli codziennie tam nie podleję, wszystko leży na płask, a podlewania mam już po dziurki w nosie.
Aktualnie od nocy non stop leje, to na długo choć jedna robota odpadnie
Śliczne a ja tyle posiałam i nic, ślimory zżarły
Juz nic nie sieję, bo golasy masowo atak przypuściły, nie wiem czy jak leje, granulki niebieskie się sprawdzą?
jak ogrodnik lubi to co robi to bardziej zabawa niż nudy a jak rutyna to czasem może i nudno ) i wygodne rusztowania na kółeczkach mają
Chociaż niestety nie mogę oglądać Fb to podejrzałam zanim mnie wyrzuciło), że to chyba Coton Manor ?
Jolu innej opcji nie miałam trzepak zacementowany ale na nim się wspinają dwie New Dawn, 4 powojniki, cytryniec chiński,winnik zmienny,Louise Odier i Maritim
Połamał hortensje Beauty bo maja olbrzymie kwiaty i pociął płatki różom,codziennie pada więcej lub mniej chciałabym żeby już przestało nie można nic robić w ogrodzie pozdrówka Irenko