Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym od linijki - ogród Ivony

Zielonym od linijki - ogród Ivony

siakowa 08:03, 08 sie 2016

ivo napisał(a)

Aniu pamiętam o nim ale narazie nie próbowałam były inne specyfiki ale po nich przyjdzie czas i na bioaron - próbuję wszystkiego. A teraz lekarz zlecił mi taką szczepionkę doustną bronchovaxum jakoś tak i spróbujemy tego.

używam i polecam
ren133 11:17, 08 sie 2016

ivo napisał(a)

Tu mam nerwe na runiankę bo żółta trochę jest . Przesadzałam ją ze słońca i liczyłam że zzielenieje ale widać nie bardzo ma ochotę więc ją chyba ciachnę troochę

Iwonko
Daj runiance trochę czasu ona się weźmie
ren133 11:20, 08 sie 2016

A pokazałabyś tą rabatę z trzcinnikami?

PS Ciesze się, że synek już wyzdrowiał
lindsay80 11:46, 08 sie 2016

ivo napisał(a)
wściekła jestem troche bo runianka ta co była trochę na słońcu była przeze mnie za bardzo podlewana bo zżółkła jeszcze bardziej nie wiem czy to nie grzyb jakiś.

A u mnie też częśc runianki wypadła i to takie sadzonki co miałam od jesieni 2014 i były już dużymi krzaczkami, u mnie prawie przy podstawie zbrązowiały łodyżki i potem cały krzaczek marniał, jaśniał i na końcu usychał.
hindsight 21:31, 08 sie 2016

Iwonko, zaglądałam do twojego wątku już wielokrotnie, ale dziś pobuszowałam w nim trochę dłużej prześledziłam co nieco dywagacji nt. powstawania projektu i popodglądałam, jak tworzysz swój przecudny ogród. Będzie to mój hit na zimę bo uważnie chcę przeczytać te wszystkie uwagi dziewczyn, które były dla ciebie tak pomocne, twoje przemyślenia oraz wszystkie rysunki- projekty, które tu wklejałaś.

Nie wiem, jak dałaś radę to wszystko ogarnąć. Wiem, piszesz, że chwasty i cos tam, ale ogród żyje, i to jak! Dziewczyny mają rację, za rok sama nie poznasz swojego ogrodu

W ogóle to tworzycie niesamowity team, jestem naprawdę pozytywnie zszokowana.
Hogata 11:33, 09 sie 2016

Ale mi niespodziankę zrobiłaś . Dzięki wielkie!
Ja na urlopie właśnie.

PS. Pogody na wakacjach i zdrówka.
ivo 09:31, 10 sie 2016

ren133 napisał(a)

Iwonko
Daj runiance trochę czasu ona się weźmie

Reniu mam nadzieję bo tak mnie tam wkurza bo najczęściej tam chodzę i zerkam

A trzcinniki obfociłam tylko nie miałam już czasu by zdjęcia wgrać może wieczorem mi si uda
ivo 09:32, 10 sie 2016

lindsay80 napisał(a)

A u mnie też częśc runianki wypadła i to takie sadzonki co miałam od jesieni 2014 i były już dużymi krzaczkami, u mnie prawie przy podstawie zbrązowiały łodyżki i potem cały krzaczek marniał, jaśniał i na końcu usychał.

Edytko u mnie to zaczyna wyglądać tak jak opisujesz
ivo 09:34, 10 sie 2016

hindsight napisał(a)
Iwonko, zaglądałam do twojego wątku już wielokrotnie, ale dziś pobuszowałam w nim trochę dłużej prześledziłam co nieco dywagacji nt. powstawania projektu i popodglądałam, jak tworzysz swój przecudny ogród. Będzie to mój hit na zimę bo uważnie chcę przeczytać te wszystkie uwagi dziewczyn, które były dla ciebie tak pomocne, twoje przemyślenia oraz wszystkie rysunki- projekty, które tu wklejałaś.

Nie wiem, jak dałaś radę to wszystko ogarnąć. Wiem, piszesz, że chwasty i cos tam, ale ogród żyje, i to jak! Dziewczyny mają rację, za rok sama nie poznasz swojego ogrodu

W ogóle to tworzycie niesamowity team, jestem naprawdę pozytywnie zszokowana.

O jaki miły wpis - to cieszy
Tak to prawda plan ogrodu powstał wspólnymi siłami
Walka z chwastami mnie osłabia bo nie chcę stosować roundupu ze względu na istniejące już nasadzenia a poza tym mam małe dziecko w domu.
Miłej lekturę więc życzę
ivo 09:34, 10 sie 2016

Hogata napisał(a)
Ale mi niespodziankę zrobiłaś . Dzięki wielkie!
Ja na urlopie właśnie.

PS. Pogody na wakacjach i zdrówka.

Hogato niech Ci rośnie zdrowo Tfu Tfu