Marta - spięłam na szybko oba plany razem. Okularowa - draft nie trzyma wymiarów/proporcji bo na odręcznym była rysowana i w innym miejscu masz z planu szambo czy co tam jest (zaznaczyłam czerwony prostokąt), wg szkicu ok. 30% tu projekt za krótki, musiałam wyciągać aby 11 metrów od płotu licząc było - popraw mnie jak cię źle zrozumiałam jak mierzyłaś. Odsunęłam rabatę od ogrodzenia z frontu bo tam jakąś ścieżkę masz, nie wiem czy 11 metrów od murka liczyłaś, czy od ścieżki.
Rabata narożna murowana po drugiej stronie wg tego ma ok. 9 metrów od frontu i z boku ok. 11. Sprawdź sobie, czy te proporcje się zgadzają. To potem ważne przy planowaniu ilości roślin. Jak nie to nanieś sobie dokładne wymiary, wrzuciłam ci kopię skali bocznej dla ułatwienia gdzie 10 metrów jest.
Może teraz łatwiej to ogarnąć całościowo wizualnie

Mi trudno tu dostrzec jakiegokolwiek połączenia prawej i lewej strony projektu frontu. Ani w nasadzeniach ani w kształcie. Jakby dwa różne światy się ze sobą spotkały. Ale może tak właśnie lubisz

))
EDIT - przychodzi mi do głowy, że może nasadzenia z rodków nawiązują kołem do koła po drugiej stronie tylko to z drona pooglądać musisz

)))