No właśnie, nie wiem czy broną, kultywatorem czy innym sprzętem mechanicznym. Najgorzej, że pod spodem jest ziemia z wykopów a nie wymienię całej przecież
Na razie to taki upał i słonce ,ze fotki mi nie wychodzą
Lilia nie wiem jak się nazywa ,podejrzewam ze BIG BROTHER
kupiłam jako MR JOB,ale na pewno nią nie jest
Nie ma cebulek ani na łodydze ani przybyszowych.....jak posadzilam 2 cebule tak już 3 rok są dwie łodygi,czyli nie rozmnożyła się z cebul
Faktycznie jest wysoka ponad 1,5m,
kwiat duży , sztywny i silnie pachnący
Aniu, dzięki za cenną uwagę i chyba zrobię trochę inaczej niż moje opcje. Lewą stronę zostawię z cyprysikami (bez przeplatanki), berberysy też zostają i żółta sosna też. Prawa strona czyli obwódka będzie do rozważenia i przyszłej modyfikacji i chyba w rozchodniki pójdę... Najpierw posadzę pierwszą część a później zobaczymy ile miejsca zostanie i jak to będzie wyglądało
Wersja poglądowa z zaznaczonymi oknami, jedno okno jest rogowe zwykłe, małe. Dwa okna są do ziemi i największe okno to w zasadzie prawie cała ściana przeszklona połaczona z balkonem/ tarasem i z niego jest wyjście do ogrodu
Jestem po rozmowie z kolejnym panem od ogrodów. Pan popatrzył, nabrał powietrza i w końcu powiedział to co mi po głowie od roku chodzi - wszystko wykopać, zaorać i dopiero potem z powrotem rośliny wsadzać. Totalny szok, dojść do siebie nie mogę
Gdzie tańsze?? Najtaniej po 12 zł, a niektóre są po 15 i 16.. jak bym doliczyła przesyłkę to się nie opłaca.. ale polecam każdemu szkółkę twoją bo jest porządna.. towar pierwsza klasa. Big Kahuna tak się rozrosła, że szok.. chyba, że mówisz o innej szkółce niż BR.
Inne hortki kupione jako limonkow, tylko, że limonki już kwitną - nie jestem pewna co to jest
moja stipa, wyhodowana z nasionek, ale jestem z niej dumna ummm
muszę tylko lawendę zamienić, bo ta jest za niska