Gdzie tańsze?? Najtaniej po 12 zł, a niektóre są po 15 i 16.. jak bym doliczyła przesyłkę to się nie opłaca.. ale polecam każdemu szkółkę twoją bo jest porządna.. towar pierwsza klasa. Big Kahuna tak się rozrosła, że szok.. chyba, że mówisz o innej szkółce niż BR.
Są wysokie ok. 80cm.. ale nazwa mini chyba nie pochodzi od wysokosci rośliny tylko od wielkości kwiatów Mini Bells..małe dzwoneczki.. i tak wygląda, jakby była cala w małych dzwonkach Zdjęcia nie oddają jej urody... jest piękna.
Moja rośnie na podwyższeniu, u sąsiadki normalnie w naszym gruncie. Moja jest od 2008 roku Na dole ma już solidne konary. Tnę na wysokość choiny, i zielone tylko to co rośnie nowe.. Zachowuje się tak samo jak lawenda. Tak samo się tnie i nawet podobne
Wolę ją taka luźną, ale zapowadają burze i może mi ja położyć, wiec powiązałam w pęczki
pooglądałam sobie ładne widoki u ciebie ......ty wiesz ze wszystko jakby niedopieszczone z powodu zyciowego pędu ...ale i tak ładnie wygladaja rabaty.......poczytałam cenowe dywagacje...zaobserwowałam ze ceny bylin sa rózne w jednej to taniej w innej co innego ...ale ogólnie byliny sa w naszym kraju drogie...ale i tak je kupujemy...bo lubimy
PS. turzyce po 5zł mi przyszły ...moja ulubione internetowa szkółka rekomendowana przez Pszczółkę wiele asortymentu maja jednak taniej ale bylin i traw mały wybór