a ja konsekwentnie powtórzę "nie wiem o co chodzi z tym bałaganiarstwem"
mam ich kilkadziesiąt i kocham nad życie !!!
posadzone na trójkątnej rabacie, są cudowną, letnią ozdobą południowej części naszego ogrodu:
Padało u mnie w nocy, po pracy grzebałam z ziemi. Trochę wilgoci jest, nawet popikowałam wysiane roślinki wiosną.
Nie przesadzaj święć je i rób nastrój.
A teraz moja rzeczywistość.
Piękne masz te hortensje aż zazdraszczam moje nie ma się czym chwalić Czy Ty swoje czymś okrywasz na zimę ??
Białej pysznogłówki nie widziałam a też mnie zauroczyła.
Róża z auchan w małej doniczce jeszcze nie posadzona a kwiat wielki i kolor piękny.
Odentka zaczyna kwitnienie.
liliowiec żółto różowy.
Jeden kwiatek młodej jeżówki i śledzę rozwój nn.
Mój poprzedni ogrodek też sąsiedzi zgłaszali do konkursu osiedlowego i kilka razy z rzędu nagrody dostawałam i też śmiać mi się teraz z tego chce. Ciekawa jestem, co też takiego Iwka Twój ogródek zdeklasyfikowało. Nie mogę się doczekać, kiedy sprawdzę naocznie
i co mam powiedziec Olu.dziekuje
Pierwsza lampe kupilismy.a gdy zobaczyl ja nasz sasiad okazalo sie ze ma taka na strychu...i nie tylko taka.jeszcze ubota i te mala.dla niego bez wartosci.jedynie jako zrodlo swiatla.wiec zaopatrzylismy go w nowe reflektory ledowe a on oddal nam lampy.troche pracy i malowanie proszkowe moga zdzialac cuda. A jeszcze niedawno jedna z nich wygladala tak