Wersja poglądowa z zaznaczonymi oknami, jedno okno jest rogowe zwykłe, małe. Dwa okna są do ziemi i największe okno to w zasadzie prawie cała ściana przeszklona połaczona z balkonem/ tarasem i z niego jest wyjście do ogrodu
Jestem po rozmowie z kolejnym panem od ogrodów. Pan popatrzył, nabrał powietrza i w końcu powiedział to co mi po głowie od roku chodzi - wszystko wykopać, zaorać i dopiero potem z powrotem rośliny wsadzać. Totalny szok, dojść do siebie nie mogę
Gdzie tańsze?? Najtaniej po 12 zł, a niektóre są po 15 i 16.. jak bym doliczyła przesyłkę to się nie opłaca.. ale polecam każdemu szkółkę twoją bo jest porządna.. towar pierwsza klasa. Big Kahuna tak się rozrosła, że szok.. chyba, że mówisz o innej szkółce niż BR.
Inne hortki kupione jako limonkow, tylko, że limonki już kwitną - nie jestem pewna co to jest
moja stipa, wyhodowana z nasionek, ale jestem z niej dumna ummm
muszę tylko lawendę zamienić, bo ta jest za niska
Bożenko poznajesz Twoje patyczki, część rozdałam po sąsiadach i nawet kilka się przyjęło Fakt, faktem ciężko chyba to będzie wina wody. Na chwasty nie patrzymy, bo to rośnie z szybkością błyskawicy, a obecne upały zniechęcają do pielenia.
to podobno tez hortensja vanilka