Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Odcienie zieleni 2 12:07, 06 kwi 2017

Do góry
Johanka77 napisał(a)
Tak czułam, że u Ciebie musi być pięknie!
Będę wpadać i się natychać! Baardzo po mojemu masz
zdradzę ci ten sekret. Ona sama piękna jak lala malowana. To i ogród wymuskany.cmok elfie
Odcienie zieleni 2 12:07, 06 kwi 2017

Do góry
Johanka77 napisał(a)
Tak czułam, że u Ciebie musi być pięknie!
Będę wpadać i się natychać! Baardzo po mojemu masz
zdradzę ci ten sekret. Ona sama piękna jak lala malowana. To i ogród wymuskany.cmok elfie
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 12:04, 06 kwi 2017

Do góry
Szmaragd nabylas ładne duże okazy. Podoba mi się już dały tło i ramkę.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:00, 06 kwi 2017

Do góry
Milka napisał(a)

Będzie szał
Pamiętam, jak na początku w tysiącach sadziłam, teraz mi już minęło
mi też
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 11:56, 06 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)
No padlam . cudne masz te ciemierniki.jakie one mają u Ciebie warunki dokładnie? U mnie ciężko im coś idzie. U muszę wyzebrac gdzieś suwaki tego najzwyklejszego białego i sprawdzić bo i siebie. ☺

no..te zeszloroczne rosly do pozniej jesieni w donicy, ale teraz ladnie wystartowaly z gruntu, rosna pod tują ale wlasiwie na sloncu....zrobie im troche cienia od hortensji
i maja co jesc, lacznie z obornikiem
bryla korzeniowa byla wieksza nic u sporego drzewka, nie moglam uniesc jak przesadzalam z donicy
Życie w wiejskim ogrodzie 11:52, 06 kwi 2017

Do góry
Milka napisał(a)

Akurat ta odmiana dość wytrzymała, kwiecia pełno, super
muszę jednak tę odmianę zaprosić do swego ogrodu.
Ps. Przemek czy sialeś juz tę jednoroczne rozplenice w grunt ?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 11:49, 06 kwi 2017

Do góry
No padlam . cudne masz te ciemierniki.jakie one mają u Ciebie warunki dokładnie? U mnie ciężko im coś idzie. U muszę wyzebrac gdzieś suwaki tego najzwyklejszego białego i sprawdzić bo i siebie. ☺
Sezon 2017 u Hanusi 11:46, 06 kwi 2017

Do góry
Len ? Lece obejrzeć w Google. Macham Hania
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:44, 06 kwi 2017

Do góry
Wolaj na tulipanów spektakl
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:43, 06 kwi 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)
Renia nie lubię Cię
Podniecenie mnie ogarniało na widok moich tulipanów-ale u Ciebie to jakaś inwazja-ale szał!!Cudnie będzie jak rozkwitną-już teraz robią wrażenie masą!!
ŚŚ też wyglądają bardzo obiecująco
och ileż emocji targa Tobą ☺
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:41, 06 kwi 2017

Do góry
Świetne cisy. Za trzy lata będzie zwarty szereg.
Coś jeszcze, coś więcej... 11:38, 06 kwi 2017

Do góry
O jeżuniu ile gości! Jak miło Może kawy? Ciastko? Ja już po sezonie plażowym to mogę sobie pozwolić na niezdrowe jedzenie Zresztą wczoraj promotor mnie tak zestresował, że od samego słuchania się skurczyłem

Gosia malkul - jesteśmy ugadani

Renia - po moich ostatnich przejściach śmiem twierdzić, że mnie jest bardzo cieżko wyrwać, ale próbuj

Ciocia Gosia - zobaczymy co będzie z tymi naszymi pachruszczami Ja i tak widze ogród średnio raz na trzy tygodnie to w sumie mi to lotto jak wyglądają - choć wolałbym zielone, bo ładniej na zdjęciach wychodzą

Makao - każdy sposób dobry

Ewa - ja lubię zmiany, nie tylko ogrodowe Nawet z tych, które na początku wgniatają mnie go ziemi udaje mi się jakoś wyjść Ostatnio wdrażam w życie kiedyś usłyszane "jeśli życie daje Ci cytryny - zrób lemoniadę"

Irenko - one u mnie stały w miejscu ze trzy-cztery lata, a teraz jak ruszy to... nie nadążam za nimi Będę je dzielić, to pewne

Frezja - migdałek jest ogólnie problemowy - i choć na zdjęciach powala to dla tych dwóch tygodni kwitnienia nie trzymałbym go w ogrodzie

Jazzy

Poli - pośpiech jest w naszym przypadku najgorszym wrogiem Tylko kto ma czas, by tyle czekać aż się jakaś roślina ogarnie? Z moim "komfortem" patrzenia na ogród parę dni w miesiącu jakoś łatwiej podchodzę do chorób i wszelakich niedociągnięć na rabatach - jak miałem ogród pod ręką to przeżywałem jak świnia okres

Madzenka - toż to my planujemy wrocławską wiosnę zobaczyć, a tu się okazuje, że bardziej zaawansowani jesteśmy? Może to przez nasze śląskie ogrzewanie "podłogowe" - chwała wszystkim grubiorzom

Justyna - empiryzm jest mi bardzo bliski Może z okazji świątecznego odgruzowania domu zakupię takowy asortyment do sprzątania?

Angelika - zawsze powtarzam, że dzieci są urocze - jak śpią
O czyszczeniu skóry lakierem do włosów nie słyszałem - ale dobrze wiedzieć

Się upisałem!
Macham do zaglądających!
Dla odmiany czas na zmiany... 11:29, 06 kwi 2017

Do góry
Ja robiłam w zeszłym roku. W domu. Z mamą ugotowałam I do stołu podawałam. Sama ozdoby. I udało się. Też coś do 15 osób Było. Dzieci poszły się bawić na ogród. Kawa na tarasie bo pogoda dopisała. Ceny w knajpie nas odstraszyly skuteczni
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:17, 06 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)

ta moja odmiana ma taką wadę że ponoć się nie reeneruje

Co to za odmiana???
Moje zdeptane, ścięte i odbiły
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:55, 06 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)
zatem dla otuchy falbanki .......

Gosiu piekna markiza, bardzo ładnie wkomponowała się w bryłę domu.... niezmiennie zachwycam się Twoim taraasem - olejowaliście w tym sezonie dechy? takie "soczyste" no i mebelki piękne, podziwiam od dawna

ps. Dojrzałam minidoniczki, że obsadzone... pamiętam, że gdybałaś co do nich i na czym staneło?
Coś jeszcze, coś więcej... 10:25, 06 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)

musimy w konspiracji spisek obmyśleć, ty go poderwiesz, zaprosisz na drinka a ja w tym czasie ukopie

ale podzielisz się ze mną?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:02, 06 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)

nie to zwykły budyneczek gosp.

Hehe....już sobie wyobrażam ten "zwykły "budyneczek gospodarczy ...pewnie mi.kapcie z nóg spadną jak to już skończysz
Markiza świetna. ...I Super się wpisała w otoczenie ...
Pozdr
Dla odmiany czas na zmiany... 08:48, 06 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)

o to w maju czeka cię przyjemność
w domku imprezka czy w kanajpce?
przyjenmnosc...
w domu...w sumie tez z powodu mojego gapiostwa ale jak usłyszałam na która godzine jest komunia a popołudniu jeszcze nabożeństwo to współczuje tym którzy muszą dojechać do knajpy...na dojazd i zjedzenie klusek mają 2 godziny... a ja mma kościół pod domem i spacerkiem moge wrócić nie ma tego złego jak widac
Dla odmiany czas na zmiany... 08:40, 06 kwi 2017

Do góry
malkul napisał(a)

o to w maju czeka cię przyjemność
w domku imprezka czy w kanajpce?

Tjaaaa....Niby człowiek powinien się cieszyć. ...Ale ten ogrom pracy związanej z organizacją takiej imprezki trochę wyczerpuje. ...Koko Ty chyba w domu robiłaś w tamtym roku? Dobrze kojarzę? ☺
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 08:02, 06 kwi 2017

Do góry
przyszłam ,ale widze że już pozamiatne jest wybacz Przepraszam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies