Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 21:31, 04 kwi 2017

siakowa napisał(a)
Byłam.dziś z synem.mierzyć albe komunijne....ni jak ma się do delikatności Twojego cudnego wianka

Hehe....Siaka..I co ja mam teraz napisać? ☺
No mi te typowe alby dla dziewczynek się nie podobają. ..I nas będzie skromna sukienka....no właśnie. ...przypomnialas mi o przynieście ☺ buziaki
beta 21:33, 04 kwi 2017

jazzy napisał(a)
A siałaś już coś w skrzyniach?

Jeszcze nic ☺....zebrać się nie mogę żeby nasiona przejrzeć. ...
Ale szczypior już mam ☺
Pozdr
malkul 15:13, 05 kwi 2017

siakowa napisał(a)
Byłam.dziś z synem.mierzyć albe komunijne....ni jak ma się do delikatności Twojego cudnego wianka

o to w maju czeka cię przyjemność
w domku imprezka czy w kanajpce?
ewa004 20:06, 05 kwi 2017

Beaciu śliczny wianek ,a sukieneczka taka jaka miałaś w planach ??
Moje dziewczyny miały wszystkie ten sam wianek na głowie do komunii .
Bardzo delikatny i niezmiennie mi się podobał .
Teraz idzie do komunii mojej bratanicy córcia i tez w tym wianku

Jaki stolik robisz ?
Moje stelarze na stolik i konsole juz sa ,teraz doszły blaty i będzie malowanie ....ale dylemat na jaki odcień
Czekam na polozenie paneli i chyba pod kolor podłogi je pociągnę .
beta 08:40, 06 kwi 2017

malkul napisał(a)

Tjaaaa....Niby człowiek powinien się cieszyć. ...Ale ten ogrom pracy związanej z organizacją takiej imprezki trochę wyczerpuje. ...Koko Ty chyba w domu robiłaś w tamtym roku? Dobrze kojarzę? ☺
beta 08:45, 06 kwi 2017

ewa004 napisał(a)
Beaciu śliczny wianek ,a sukieneczka taka jaka miałaś w planach ??
Moje dziewczyny miały wszystkie ten sam wianek na głowie do komunii .
Bardzo delikatny i niezmiennie mi się podobał .
Teraz idzie do komunii mojej bratanicy córcia i tez w tym wianku

Jaki stolik robisz ?
Moje stelarze na stolik i konsole juz sa ,teraz doszły blaty i będzie malowanie ....ale dylemat na jaki odcień
Czekam na polozenie paneli i chyba pod kolor podłogi je pociągnę .

Super tradycja ☺ tak...sukienka na tamten wzór. ..w przyszłym tygodniu jedziemy ja zobaczyć ☺
Albo będzie hit albo kit
Stolik już zrobiony....pokaże jak stanie w docelowym miejscu ☺
Hehe....znam te dylematy odcieniowe to może pokaż coś. ...może ktoś coś doradzi ☺
siakowa 08:48, 06 kwi 2017

malkul napisał(a)

przyjenmnosc...
w domu...w sumie tez z powodu mojego gapiostwa ale jak usłyszałam na która godzine jest komunia a popołudniu jeszcze nabożeństwo to współczuje tym którzy muszą dojechać do knajpy...na dojazd i zjedzenie klusek mają 2 godziny... a ja mma kościół pod domem i spacerkiem moge wrócić nie ma tego złego jak widac
beta 08:53, 06 kwi 2017

siakowa napisał(a)
przyjenmnosc...
w domu...w sumie tez z powodu mojego gapiostwa ale jak usłyszałam na która godzine jest komunia a popołudniu jeszcze nabożeństwo to współczuje tym którzy muszą dojechać do knajpy...na dojazd i zjedzenie klusek mają 2 godziny... a ja mma kościół pod domem i spacerkiem moge wrócić nie ma tego złego jak widac

Ja też w domu....ceny knajpowe mnie trochę odstraszyly....fakt ze w domu też ponosisz koszty Ale za to można siedzieć do oporu i nikt po 4 godzinach nie przegania. ...I na ogród można dzieciaki wygonic
Na ile osób robisz?
Konieczki 09:07, 06 kwi 2017

U nas caterging do domu bardzo modny ale za osobę wychodzi tyle co wesele - ludzie powariowali
Ja robiłam komunie w nowym domu (5msc mieszkałam), 3 tygodnie po cesarce. Było super.
Dwa miesiace później miałam chrzciny I powtórka z rozrywki.
Wszystko piekłam, gotowałam sama z pomocą rodzinki, ukochana siostra mi chaupke ogarnęła (ale nie było zbytnio z czego bo wiało przeciągiem)
A imprezki na 40 osób ( na chciny pozyczyłam tylko krzesła z MDK)
Ale juz to za mną

Pogody życzę no I pięknego ogrodu
siakowa 09:25, 06 kwi 2017

beta napisał(a)

Ja też w domu....ceny knajpowe mnie trochę odstraszyly....fakt ze w domu też ponosisz koszty Ale za to można siedzieć do oporu i nikt po 4 godzinach nie przegania. ...I na ogród można dzieciaki wygonic
Na ile osób robisz?

akurat w przypadku starszego wychodzi 13 osób. młodszy ma starszych chrzestnych wiec i dzieci wiecej