Najpiękniejszy chyba kolor ciepłego różu ma Leoś. U mnie malutkie dwa krzaczki, bo przesadzane ze dwa razy.
Young Lycidas, młodziutka, przesadzana i w zbyt cienistym miejscu rośnie....
Kolor ciekawy, mocny i inny od wszystkich purpur..
Wiszą jej pędy, dam jej szansę w przyszłym roku, bo w tym ma u mnie minusa...
Kasiu
Śliczne jest to zestawienie ostróżek z jaśniejszą nieco kocimiętką Pięknie
A jeszcze co to jest to bordowawe na ostatnim zdjęciu między firletką a naparstnicą?
Może coś w powietrzu wisi, skoro kryzysiki łapiemy
Mi już przeszło Zakupy najlepszym lekarstwem kobiety
Klon jest prezentem ur. od eMa A ja idąc za ciosem kupiłam sobie istne bladoróżowe cudo! Przetaczniki do moich Artemis. Zobacz sama
i ostatnie fotki
w trakcie
pamiatka po teściowej, ma ponad 70 lat ta komoda
dojdzie decupage- motyw różany i woskowanie
robi córcia z wnusią
będzie stac na pergoli, na zimę okryje
robione farbami Anny Sloan
jak bedzie skończona, znowu pokażę
to prezent na dzień mamy
patrzyłam w necie, takie komody drogie!
A tutaj łezka/wieloryb. Oficjalna premiera rabaty w całości Nadal dużo brakuje, w szczególności traw i piwoni. Zobaczymy później jak dojrzeje na razie roślinki są malutkie..
Czarne myśli czasem przychodzą, a potem mijają, a za jakiś czas przychodzą znów - chyba każdy tak ma w kontekście ogrodowym, i nie tylko, of kors
Klonik mój wygląda z grubsza tak (jak go jutro posadzę, to poodginam mu gałęzie żeby koronę miał bardziej poziomo i pokażę w całości). W szkółkach ścisk i tylko do góry można rosnąc
Najpiękniejsze filiżaneczki świata
Queen of Sweden.
Krzaczek wąski, dosyć niski (nie wystrzelił mi na 2 metry, jak inne), piękne okrągłe i ciemne listki.
Kwiaty niewielkie i lekkie, więc nie wyginają się pędy pod ciężarem kwiatów i nie trzeba wiązać.
Idealna do małych ogrodów i na żywopłociki, bo zwarta.