Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Moje małe wielkie marzenie

Moje małe wielkie marzenie

alis 23:07, 25 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Alicja super jeżówki się prezentują

Mirelko dzięki, cierpisz na bezsenność ?
MirellaB 07:52, 26 lip 2016

alis napisał(a)

Mirelko dzięki, cierpisz na bezsenność ?

Niestety tak Już trzeci tydzień nie mogę spać
Dobrze, że jest O
alis 14:38, 26 lip 2016

Ojjj to niedobrze Mirelko Czasem też tak mam.
MirellaB 15:25, 26 lip 2016

Mi też się zdarza, ale tak z dwie, trzy bezsenne noce, a teraz to już przesada trzy tygodnie. Najdziwniejsze jest to, że śpię po 2 godziny i wcale nie jestem zmęczona - normalnie funkcjonuję.

Dzisiaj u mnie upał straszny trochę mnie zmęczył, więc może dłużej będę spała. W ogrodzie nic nie robię tylko z Kubą siedzimy w basenie i się chłodzimy.
W drugim ogrodzie byłam podlać, trochę zielska wyrwałam i to wszystko. Generalnie odpoczywam
Makusia 21:18, 26 lip 2016

Gdzie Ty kupujesz jeżówki, ze one nie są po prostu jeżówkami, tylko mają nazwy? No u mnie nie dość, że jedna, to jeszcze po prostu jeżówka!
alis 22:13, 26 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Mi też się zdarza, ale tak z dwie, trzy bezsenne noce, a teraz to już przesada trzy tygodnie. Najdziwniejsze jest to, że śpię po 2 godziny i wcale nie jestem zmęczona - normalnie funkcjonuję.

Dzisiaj u mnie upał straszny trochę mnie zmęczył, więc może dłużej będę spała. W ogrodzie nic nie robię tylko z Kubą siedzimy w basenie i się chłodzimy.
W drugim ogrodzie byłam podlać, trochę zielska wyrwałam i to wszystko. Generalnie odpoczywam

Odpoczywać też trzeba, kawał dobrej roboty wykonałaś w ogrodzie
Współczuję tych bezsennych nocy
A ja mam basen rozłożony już od 2 tygodni i ani razu nie kąpałam się w nim, mus to wkrótce nadrobić
U mnie dzisiaj tylko troszkę pokropiło, codziennie latam z konewkami.
alis 22:19, 26 lip 2016

Makusia napisał(a)
Gdzie Ty kupujesz jeżówki, ze one nie są po prostu jeżówkami, tylko mają nazwy? No u mnie nie dość, że jedna, to jeszcze po prostu jeżówka!

W jednej okolicznej szkółce trafiłam na podpisane jeżówki, reszta to jeżówka biała, różowa, itp. a i tak pomylone kolory
alis 23:00, 26 lip 2016

Kilka migawek ogrodowych

jolanka 23:02, 26 lip 2016

Alicja, widok rabaty z góry superaśny Pieknie to wygląda.

Ja tez kupując jeżówki nie mam w większości nazw Pewnie sprzedający rozpoznają tylko kolory
Kupowałam wczoraj i widzę "na oko", ze stoją takie niższe, a Pani mi mówi, że one takie małe, bo młode jeszcze i kwiatki pójdą do góry za jakiś czas
goska 08:19, 27 lip 2016

Pięknie