Też kupiłam w tym roku magiczną siłę do balkonowych i niestety moje pelargonie takie sobie. W zeszłym sezonie miałam biohumus i różnica w wyglądzie roślin jest znaczna. Chyba ten nawóz coś nie teges
U mnie w tamtym roku działał świetnie, ale chyba w tym roku jest za zimno i nie chcą rosnąć....
Mam pytanko moze ktoś będzie umiał zidentyfikować hortensję po liściach, latem miała białe kwiatostany raczej spore kulkowate
może to być grandiflora?????????????
Nie jestem specjalistą,ale myślę, że z całą pewnością...... to niestety nie jest grandiflora
Mi wygląda na Anabelkę patrząc po liściach, pędach i pączkach
Borbetko - w sumie masz rację, ale roślin nie powinno się też w sumie ciąć gdy rosną i puszczają młode przyrosty. Ten rok jest w sumie zdradliwy, bo było zimno, nagle zrobiło się baaardzo ciepło jak pamiętasz i znów zimno, a majowy przymrozek dopełnił dzieła - no i rośliny cierpią. Przynajmniej mi się tak wydaje....
Świetne zaproszenie
Bukszpany u nas w Obi przecenione z 11,99 na 3,49 - takie, że po połączeniu trzech masz kulkę wys. 25-30 cm. Może i u Was w okolicy Obi robi wyprzedaż?
Do żadnego Obi nie pojadę! Po tym jak kilka osób oszukali z przemarzniętymi już nie dam zarobić ani grosika.
Powoli odrabianie szkolne kończę - ogród stoi w miejscu - nic na razie nie sadzę - ale muszę poszukać małych bukszpanów do załatania dziur po tych które wyschły całkowicie - chyba 10 jest takich...
Aż takich rewolucji z ciurkadłem robić nie będę - tamto miejsce jest nawet nawet Zwłaszcza jak teraz kwitną żurawki
A dzisiaj akurat się zająłem pisaniem zaproszeń osiemnastkowych i ich robieniem - no i mi zeszło 3 godzinki Ta treść nawet mi bardzo się podoba Na mocy przysługujących mi uprawnień niniejszym ogłaszam co następuje. Wzywam Waszmość
……..…………………………..
w terminie 30 czerwca do stawiennictwa we wsi Ponikiew niepodal miasta Wadowice.
Radzić będziemy nad oblewaniem pełnoletności Sebastiana .
Zapraszam serdecznie, bo jak wiesz każdy tak szlachetnie urodzony jak Ty może wziąć udział w tak zacnym melanżu. Twoja obecność jest potrzebna Rzeczypospolitej, dlatego musisz koniecznie wstawić się do mnie na godzinę 20
podpisano
Sebastian Cholewa
Co Wy na to?
FAjne i oryginalne teraz jeszce o odpowiedni klimat zadbac trzeba, jakiś kontusz wdziać?!! I miodem zapić!
Fajne i oryginalne teraz jeszcze o odpowiedni klimat zadbac trzeba, jakiś kontusz wdziać?!! I miodem zapić!
ciężko tylko bedzie odpowiednia kapele znaleźć
Powoli odrabianie szkolne kończę - ogród stoi w miejscu - nic na razie nie sadzę - ale muszę poszukać małych bukszpanów do załatania dziur po tych które wyschły całkowicie - chyba 10 jest takich...
Aż takich rewolucji z ciurkadłem robić nie będę - tamto miejsce jest nawet nawet Zwłaszcza jak teraz kwitną żurawki
A dzisiaj akurat się zająłem pisaniem zaproszeń osiemnastkowych i ich robieniem - no i mi zeszło 3 godzinki Ta treść nawet mi bardzo się podoba Na mocy przysługujących mi uprawnień niniejszym ogłaszam co następuje. Wzywam Waszmość
……..…………………………..
w terminie 30 czerwca do stawiennictwa we wsi Ponikiew niepodal miasta Wadowice.
Radzić będziemy nad oblewaniem pełnoletności Sebastiana .
Zapraszam serdecznie, bo jak wiesz każdy tak szlachetnie urodzony jak Ty może wziąć udział w tak zacnym melanżu. Twoja obecność jest potrzebna Rzeczypospolitej, dlatego musisz koniecznie wstawić się do mnie na godzinę 20
podpisano
Sebastian Cholewa
Co Wy na to?
jak dla mnie bomba, ale Ty młodziutki jesteś.... aż Ci zazdroszczę
U mnie te pelargonie w tym roku strasznie nieudane.... Kupiłem dzisiaj burzę kwiatów, może ona pomoże, bo magiczna do balkonowych jakoś marnie na nie działa...