Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:25, 04 cze 2012

zaczekaj jeszcze aż zdrewnieją - jakieś kilkanaście dni U Danusi właśnie uczesane nie były tylko z cudnymi i równymi przyrostami - uwielbiam ten moment
Gardenarium 23:37, 04 cze 2012

Sebek napisał(a)
florovitem chyba przenawozić się nie da, ale spróbuj na jakichś mniej kosztownych roślinach

Można, lepiej stosować niepełną dawkę, mniej skoncentrowaną.

Instagram Ogrodowiska
mira 23:44, 05 cze 2012

Sebek jak tam dochodzisz po wojażach do siebie ? szkołę nadrobiłeś? - co w ogrodzie zmieniasz ?
widziałam że robisz karierę w TV ale mam nadziję że ogródka z ciurkadełkiem nie wywalisz do góry nogami bo jest uroczy
mira 23:49, 05 cze 2012

KasiaWB napisał(a)
Sebek, nie przesadzaj, jak na debiut tv i to w tym wieku to było bardzo dobrze no i bez przygotowania - zostałeś rzucony jak i my na żywioł pierwsze koty za płoty, kiedyś będziesz się z tego śmiał a poza tym, ludzie będą Ciebie oglądać, a wyglądasz bardzo dobrze, odpowiednio, no i trendy Proszę bardzo jaki model

chłopaku teraz widzę lepiej - nie kokietuj - na pewno jest wszystko ok - a już na pewno całe ogrodowisko Ci kibicuje - masz wsparcie - na rysujek do Krakowa śmigaj i nie leń się jesli chcesz realizować co założyłeś

pozdrawiam i trzymam kciuki
Sebek 23:53, 05 cze 2012

Powoli odrabianie szkolne kończę - ogród stoi w miejscu - nic na razie nie sadzę - ale muszę poszukać małych bukszpanów do załatania dziur po tych które wyschły całkowicie - chyba 10 jest takich...
Aż takich rewolucji z ciurkadłem robić nie będę - tamto miejsce jest nawet nawet Zwłaszcza jak teraz kwitną żurawki

A dzisiaj akurat się zająłem pisaniem zaproszeń osiemnastkowych i ich robieniem - no i mi zeszło 3 godzinki Ta treść nawet mi bardzo się podoba
Na mocy przysługujących mi uprawnień niniejszym ogłaszam co następuje. Wzywam Waszmość
……..…………………………..
w terminie 30 czerwca do stawiennictwa we wsi Ponikiew niepodal miasta Wadowice.
Radzić będziemy nad oblewaniem pełnoletności Sebastiana .
Zapraszam serdecznie, bo jak wiesz każdy tak szlachetnie urodzony jak Ty może wziąć udział w tak zacnym melanżu. Twoja obecność jest potrzebna Rzeczypospolitej, dlatego musisz koniecznie wstawić się do mnie na godzinę 20

podpisano
Sebastian Cholewa

Co Wy na to?

mira 23:58, 05 cze 2012

no........... dla mnie ok
jej gdzie te prywatki tralala ??? ale się rozmarzyłam

no w kazdym razie na prózno Cię wypatrywać pod koniec czerwca ale za to życzeń tu będzie - jej
Sebek 00:01, 06 cze 2012

w końcu czerwca to będzie mnie tu najwięcej W końcu w szkole i tak nic robić nie będziemy
Martek 00:07, 06 cze 2012

Masz szczęście,że daleko mieszkam )))))))))
Sebek 00:09, 06 cze 2012

Lista zamknięta Zbyt wielu osób nie pomieszczę - ledwie 30 i tak upchnąłem
Madzenka 06:10, 06 cze 2012

Kurcze i koniec z Sebkiem od 1 lipca naleźy się do Ciebie zwracać już tylko Sebastianie....