Pamiętasz może jaką masz pompę do wylewki.
Co chcesz zmienić na wiosnę.
Firmy nie pamiętam, bo w catoramie kupowana. Na pewno miala 4500l/h ....
Wiosną albo stal albo granit pod wylewkę wyłożymy aby nie ciurkało tylko cichy strumień wody i aby nie zakłócał spokoju
Do zmiany są nasadzenia przy ścianie. Ale to powoli, będę mysleć wiosną, teraz nie mam natchnienia
Mażenko, bo jest piękna i myślę coby u siebie coś z wodą ciurkającą wymodzić.Ścianę niekoniecznie,ale coś lżejszego kalibru.....jakieś wodne koło,czy cuś......
A Haniu rozumiem może granitowa kulę z ciurkadełkiem ???
Aga też tak mam, że jak w pracy coś powiem o roślinkach to jest szok , a brzoza to prezent , ja ją wypatrzyłam trochę o niej poopowiadałam w domku i na drugi dzień wygląda przez okno i ...... niespodzianka !!!!!!!!
Ja w pracy wolę tego tematu nie rozwijjać.... Bo sie boję, ze mnie w bialym fartuszku zawiązanym z tylu wywiozą
Ginger a czy Twoja brzózka jest opalikowana bo na zdjęciu nie widzę?? Piękni carexy pod brzozą wyglądaja też tak mam
Aniu poczytałam o pędzeniu i przemijaniu. Dobrze że takie dyskusje są na ogrodowisku.
Cieszę się, że mam ogród to przynajmniej dostrzegam pory roku, bo w takim pędzie nawet bym nie zauważyła jak się otoczenie zmienia ... A dzisiaj stwierdziłam, że godziny w samochodzie jakieś dłuższe niż gdy siedzę z Wami na forum
Madżenko,jaki szaber, każdy przywozi i chce oddać, wstyd wieźć z powrotem!Nie po to się wykopało.....
A Twa ściana mi ćwieka w łepetynę zabiła.....
Będzie super!
Haniu muszę przecieź Bogdzi jakoś w głowę nawkładać.
A dlaczego ściana w łepetynę ćwieka zabiła?
ee tam chabazie mus kupić a nie szabrować-potem mnie palcyma wytykać będzieta
Ale do Wrocka to z chęcia pojechałabym bo miasto jakoś mnie nie wiem czemu 'pociąga' choć byłam tam tylko raz i to przejazdem i to w korkach i to latem i to z małą Hanuliną wyjącą na cały regulator w auciebombastic feeling-dlatego może mus pojechać, no ale na sam przód Madżenowy łogródecek zobaczyć trza
Nie będą Cię wytykać, tylko chabazie Ci będą wtykać
A teraz się inaczej jeżdzi, obwodnica miejska, autostradowa, S8, S3 więć feeling będzie inny
Haniu pozdrowienia dla Ciebie i wnusi
Pozdrawia córka wędkarza, ktora robaka na haczyk brzydziła się założyć
Okonie smażone wychodziły mi uszami razem z ośćmi, ciągle je tata łowil, chyba w naszych stawach innych ryb nie było
Madżen, ależ pikny ten łogródaseka idź Tysię tylko dołuję jak zaglądam
Bogda ja Ci się jeszcze raz zdołuję !!! Wyślesz M' a wiosną do Wrocka będziemy rozsadzać a poza tym może wreszcie się na spotkanie ogrodowiska kulniesz to chabazi naszabrujesz na połowę ogrodu
Buziam wszystkich seredecznie. Witam ponownie z domu. Jednak 400 km do przejechania to mordęga, na dodatek jazda w deszcz....
Dziękuję za tak liczne odwiedziny!!
Przede wszystkim szefowej dziękuję za inspiracje ławkowe Ławeczka ma stać przy scianie bocznej domu rzed wejściem Dokladnie tam gdzie chowaliśmy się w cieniu w czasie naszego spotkania ogrodowiskowego. Ae jak siebie znam to ławka będzie wędrować po całym ogrodzie
Sebek - skoro wszyscy oprotestowali ściernisko musiałam wyjść naprzeciw oczekiwaniom
Kasik +- 100 stron to nie spóźnienie
Baraga - będę myśleć którą ławkę wybrać
Ewuś - witaj i dziękuję
Grupa - ze ścierniskiem chciałam zrobić psikusa
Aniu Asc - na pewno taką ławkę można w przyzwoitej cenie wykonac drewno nie jest drogie a specjalistkę od stali znasz
Gusiarz - zazdraszczam zdolności M'a a z chwaściorami sobie poradzisz, ja już wygrywam tę walkę, więc tobie też się uda, syp korę kochana, nie żałuj sobie
Rench - dziekuję
Justi - chyba kutro jakieś zdjęcia porobię Pierwszy weekend w ciagu dnia spędzę w ogrodzie od kilku tygodni. Ostatnio nie widzę mojego ogrodu w świetle dziennym, albo jestem w pracy albo wyjazdowo...
Krisec - mój wodogrzmot to szara ściana pomiędzy gabionami. Do poprawki przyszlą wiosną
Domi - zaglądasz na iphonie ? ale moja prędkość jak TLK