Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

krisec 19:20, 24 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Wpadłam do wnusi,a ona śpi.....
siadłam, i czekam aż zrobi si!
Potem obejrzałam nóżki i paluszki,
a ona znów tuli się do poduszki.
Sypia jak zajączek ,oczek nie otwiera,
taka to z mojej wnusi ,,przechera''.
Zamówiłam ją do ogrodu na wiosnę,
tymczasem czekam kiedy urośnie!

Zdjęć nie ma.... nie ma pozwoleństwa.

Rymowanki piękne, życzę dużo zdrówka dla Wnusi i Hanusi.
hanka_andrus 20:30, 24 lis 2012

Krzysztofie , obu nam się zdrowie przyda!
Dziękuję za odwiedziny.Miło zobaczyć faceta w swoim ,,ogrodzie"...w dodatku z fajeczką,chociaż tytoniu nie cierpię,to widok mnie się podoba.
Pozdrawiam.
A czy wiesz, że jak ktoś pali papierosy, fajkę kurzy, to nie powinien dotykać niektórych roślin?Tak mówią,ale ile w tym prawdy, ja nie zgłębiałam tematu.A może warto?
Bogdzia 20:35, 24 lis 2012

Wierszyk sliczny jak i wnusia ( na starych zdjeciach oczywiście).Miałaś miły dzień.Śle pozdrówka.
krisec 21:02, 24 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Krzysztofie , obu nam się zdrowie przyda!
Dziękuję za odwiedziny.Miło zobaczyć faceta w swoim ,,ogrodzie"...w dodatku z fajeczką,chociaż tytoniu nie cierpię,to widok mnie się podoba.
Pozdrawiam.
A czy wiesz, że jak ktoś pali papierosy, fajkę kurzy, to nie powinien dotykać niektórych roślin?Tak mówią,ale ile w tym prawdy, ja nie zgłębiałam tematu.A może warto?

Haniu to tak jak z rybami podobno u palaczy słabiej one biorą ja nie narzekam.
A czasami fajeczkę popykać "dobra rzecz". lubię popykać hee.

A zapomniałem jak już o rybkach to fotka dla Ciebie. Moja pierwsza pasja.

Urszulla 21:13, 24 lis 2012

Pozdrowienia dla Ciebie i wnusi. Piękny wierszyk dla małej.
Mala_Mi 21:38, 24 lis 2012

Hanuś, jeszcze kto by zauroczył wnusię... u nas się mówiło, że do chrztu nie wolno dziecka pokazywać bez wstążeczki, bo ktoś może urok rzucić
Matka 21:40, 24 lis 2012

Haniu, wpadam i wypadam, ale całusy zostawiam
hanka_andrus 21:49, 24 lis 2012

Boguniu,Bożenko,Urszulo,dzięki ,że znalazłyście czas,żeby mimo wolnego weekendu zajrzeć do mnie.

Krzysztofie, urokliwe zdjęcie,a widok wędki mi znajomy, nawet w mojej szafie stoją jeszcze jakieś ,,kije".
Mój małżonek pasjonował się wędkarstwem, i ja przy nim nawet wiem jak się ryby nazywają.
Ale osobiście jadam tylko pstrągi z patelni,okonki smażone na chrupiąco,i poczciwego dorsza. Wszystkie inne łącznie ze śledziami dla mnie....ble.
A okonki to i sama kiedyś z kajaka łowiłam...... Ech! Kiedy to było....lat temu ze 20.........Rozmarzyłam się o lecie nad jeziorem......

Madzenka 21:55, 24 lis 2012

Haniu pozdrowienia dla Ciebie i wnusi
Pozdrawia córka wędkarza, ktora robaka na haczyk brzydziła się założyć
Okonie smażone wychodziły mi uszami razem z ośćmi, ciągle je tata łowil, chyba w naszych stawach innych ryb nie było
krisec 22:14, 24 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Boguniu,Bożenko,Urszulo,dzięki ,że znalazłyście czas,żeby mimo wolnego weekendu zajrzeć do mnie.

Krzysztofie, urokliwe zdjęcie,a widok wędki mi znajomy, nawet w mojej szafie stoją jeszcze jakieś ,,kije".
Mój małżonek pasjonował się wędkarstwem, i ja przy nim nawet wiem jak się ryby nazywają.
Ale osobiście jadam tylko pstrągi z patelni,okonki smażone na chrupiąco,i poczciwego dorsza. Wszystkie inne łącznie ze śledziami dla mnie....ble.
A okonki to i sama kiedyś z kajaka łowiłam...... Ech! Kiedy to było....lat temu ze 20.........Rozmarzyłam się o lecie nad jeziorem......

To fajnie że Twój Mężuś był po fachu ze mną, pozytywna pasja.
No z kajaka łowić to nie lada wyczyn.
Ja jeszcze polecam sandaczyka w tradycyjnej panierce z patelni smażony na maśle, mniam pyszna rybka..., a pstrąg z cieplutki z wędzarki poezja.
Haniu jesteś niemożliwa myk i fotka jest na temat.
Pozdrawiam.