W oflisowym ogrodzie
14:21, 17 lip 2016
Witaj Kamilo 
Trafiłam do Ciebie od Marty z "Jestem w polu"
Przejrzałam cały wątek i jestem pełna podziwu. Po pierwsze dla Ciebie, za siłę i energię mimo różnych problemów, prace brukarskie w mojej głowie się nie mieszczą, chociaż też pracy się nie boję
Po drugie podziwiam ogród-busz, pełen różnorakich roślin, zadbany, ładnie skomponowany i przyjazny dla ludzi i zwierząt, do tego warzywniak, wiele młodych dziewczyn woli tylko ogród rekreacyjny, dlatego podziwiam Twoją chęć do uprawiania warzyw i owoców
, zresztą ta część ogrodnictwa najszybciej przynosi wymierne i smaczne efekty 
A teraz, proszę uświadom mnie co to jest "miś polarny", bo tego w żargonie ogrodowiskowym, jeszcze nie widziałam
Fajnie prowadzisz ogórki
ja stosuję siatkę leśną
Na koniec chciałam zapytać odnośnie "Weekend w Rosarium", chcę się tam wybrać w niedzielę, czyli drugiego dnia, powiedz mi, czy będę tam mogła zrobić jakieś zakupy?
Pozdrawiam serdecznie
Trafiłam do Ciebie od Marty z "Jestem w polu"
Przejrzałam cały wątek i jestem pełna podziwu. Po pierwsze dla Ciebie, za siłę i energię mimo różnych problemów, prace brukarskie w mojej głowie się nie mieszczą, chociaż też pracy się nie boję
A teraz, proszę uświadom mnie co to jest "miś polarny", bo tego w żargonie ogrodowiskowym, jeszcze nie widziałam
Fajnie prowadzisz ogórki
Na koniec chciałam zapytać odnośnie "Weekend w Rosarium", chcę się tam wybrać w niedzielę, czyli drugiego dnia, powiedz mi, czy będę tam mogła zrobić jakieś zakupy?
Pozdrawiam serdecznie