Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:19, 29 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Oj widać, że Wam fajnie tam było

a najlepsze jest to, że popaczcie jak Danusia nas rozstawiła - wcześniej nie wiedziałem o co chodzi, że Ewa na prawo, a ja na lewo - a to pod kolor czosnków!!! Ewa stwierdziła, że Danusia nawet z ludzi kompozycje umie robić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:17, 29 maj 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Mam nadzieję Sebek,że otworzą się !!!
Bardzo ładne rzeczy pokazujesz
Nie straszyło w tym pałacu???

Jeszcze nie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:16, 29 maj 2012

Do góry
gunia1990 napisał(a)

hejo!

coś tak czułam, że CHFS mnie zmusi do odezwania się tutaj
studentka architektury krajobrazu z Poznania pozdrawia wszystkich!

Sebek - zazdrość mnie żżera, że Ty tam byleś i to widziałeś, a ja nie, choć miałam tam w tym roku być Licze na bardzo bardzo obfitą relację!

Co do żurawek - dobrze Ci intuicja podpowiedziała, wg moich notatek uczelniancyh zurawki dzieli się w maju

Gunia doradzaj nam częściej, tzn korzystaj z notatek I dawaj Sebkowi przyklad to nam zostanie wzorowym studentem !!

Gunia Marzenka ma rację

co do zurawek bo to ją o nie pytałam to co mogę jeszcze dzielić? bo i hosty mam ochotę chyba mi roboty brakuje

Przy Hostach mam napisane, że przed kwitnieniem, wiec chyba jeszcze możesz, ale niech ktoś z doświadczeniem to poprze, bo nie chcę, żeby przez to padły Wkrótce założę może swój wątek, to się wtrącać Sebkowi nie będę

Sebek- a co to jest, to ucięte na pierwszym zdjęciu w tym okręgu z drewna? Jakaś rzeźba? Bardzo ładnie wygląda ten zakątek, chętnie bym sobie tam przysiadła z książką..

Był to chyba ażurowy ptak, w jego brzuszku jakiś ptak uwił sobie gniazdo - niesamowity był ten ogród

Hosty ja bym dzielił jak ruszą, bo teraz połamie się liście i będą się musiały odbudowywać.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:12, 29 maj 2012

Do góry
Sebek no wreszcie.. faktycznie dobrze, że pojechałeś, bo zielone masz we krwi, a jeśli już faktycznie wyjazd pomógł i coś Ci tam zaświtało w głowie, to super.. będziemy trzymać kciuki za realizację tych planów
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:11, 29 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Znając życie jutro znów mi się odwidzi - na razie muszę do trzeciej klasy przejść Lecę, bo padam - do jutra

Ziarenko zostało zasiane możesz mieć inne jeszcze pomysły ale ja juz cie widzę jako architekta zieleni, masz to we krwi )))
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:06, 29 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

A na wystawie i w ogrodach - chyba zdałem sobie sprawę, że wyjazd zadecydował o mojej przyszłości (tutaj moja prawie 5-minutowa przerwa na dumanie) ... I to tak na serio

Zapamiętajmy tę wypowiedź!
Super Sebku, tak trzymaj!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:47, 29 maj 2012

Do góry
witam Sebek fajna relacja dzięki za nią zdjęcie grupowe świetnie ujęło wasz klimat pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 01:39, 29 maj 2012

Do góry
Sebek człowiek powinien stąpać boso i twardo po ziemi ,wieżowce są fe
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:58, 29 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebku i ja Cię witam. Było mi baaaaaaardzo miło. Wycieczka z fajnymi ludźmi to jest TO. I dzięki Tobie (i Danusi, bo szliście razem wtedy) weszliśmy poza programem do prawdziwego Tajemniczego Ogrodu. I nie zapomnę tej wizyty w nim do końca życia. Pamiętasz jak krzątaliśmy się w szklarni-oranżerii Lady Morton w charakterze "ogrodników"?

Było wesoło, kolorowo i bajecznie.

Teraz przyłóż się do zajęć szkolnych.

Ewuś - nigdy tego nie zapomnę A zwłaszcza chowania pod bluzę pelargoni Już posadzone Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia
Cześć Sebku, dobrze,że nikt Ciebie nie zastrzelił za te pelargonie za pazuchą idę oglądać relację fajnie ,że wróciliście niesamowite kwiaty a mieczyki cud miód , zresztą inne też
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:54, 29 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Kilka ujęć tajemniczego ogrodu miłego starszego pana Też rozgrzebujcie korę w przedogródku to może i do Was przyjdzie kilkunastoosobowa grupa robić zdjęcia

O jaka piękna ławeczka...i jak ślicznie prezentuje się ogródeczek, bez przygotowania - z zaskoczenia najlepiej można sprawdzić czy ktoś na codzień dba o każdy szczegół
Chelsea Flower Show 2012 00:43, 29 maj 2012

Do góry
Wyprawa na Chelsea Flower Show 2012 już za nami a więc przyda się to miejsce na nasze wrażenia i inspirujące fotografie.
Zapraszam wszystkich uczestników wyprawy do podzielenie się nimi.

Z Ogrodowiska pojechali Małgosia - Goniak, Danusia - Gardenarium, Ewa - Pszczelarnia, Hania, Sebek i Witek.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:07, 29 maj 2012

Do góry
Mam nadzieję Sebek,że otworzą się !!!
Bardzo ładne rzeczy pokazujesz
Nie straszyło w tym pałacu???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:58, 28 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Marzenko - ale się u Ciebie dzieje - nawet czarownice się zlatują pooglądać

Sebku nie zawracaj sobie głowy czarownicami tylko wklejaj zdjęcia z CHFS!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:36, 28 maj 2012

Do góry
waska napisał(a)

hejo!

Sebek - zazdrość mnie żżera, że Ty tam byleś i to widziałeś, a ja nie, choć miałam tam w tym roku być Licze na bardzo bardzo obfitą relację!

Co do żurawek - dobrze Ci intuicja podpowiedziała, wg moich notatek uczelniancyh zurawki dzieli się w maju

Gunia doradzaj nam częściej, tzn korzystaj z notatek I dawaj Sebkowi przyklad to nam zostanie wzorowym studentem !!

Gunia Marzenka ma rację

co do zurawek bo to ją o nie pytałam to co mogę jeszcze dzielić? bo i hosty mam ochotę chyba mi roboty brakuje

Przy Hostach mam napisane, że przed kwitnieniem, wiec chyba jeszcze możesz, ale niech ktoś z doświadczeniem to poprze, bo nie chcę, żeby przez to padły Wkrótce założę może swój wątek, to się wtrącać Sebkowi nie będę

Sebek- a co to jest, to ucięte na pierwszym zdjęciu w tym okręgu z drewna? Jakaś rzeźba? Bardzo ładnie wygląda ten zakątek, chętnie bym sobie tam przysiadła z książką..
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:31, 28 maj 2012

Do góry
Znając życie jutro znów mi się odwidzi - na razie muszę do trzeciej klasy przejść Lecę, bo padam - do jutra
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:28, 28 maj 2012

Do góry
Magda - no chyba to pierwsze - ale w Londynie też mógłbym mieszkać - bardzo fajne miasto No i te piętrusy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:22, 28 maj 2012

Do góry
Bajkowy ten ogródek.
Czyli co Sebek, jesteś tak pod wrażeniem wielkiego projektowania, że zdecydowałes się na ogrodnictwo, czy tak pod wrażeniem Anglii, że postanowiłes tam wyjechac?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:20, 28 maj 2012

Do góry
Kilka ujęć tajemniczego ogrodu miłego starszego pana Też rozgrzebujcie korę w przedogródku to może i do Was przyjdzie kilkunastoosobowa grupa robić zdjęcia

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:16, 28 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

hejo!

Gunia Marzenka ma rację

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:10, 28 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek a w ktorym miejscu ten ogród zapuszczony, ja już na starość chyba oślepłam ????

No nie w tych co pokazałem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies