Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Gardenarium 00:44, 29 maj 2012

KasiaWB napisał(a)
Tajemiczny ogródek ma interesujące elementy
Jak na grupę zareagował miły pan?

Było tak, poszliśmy "we wieś" - nie byle jaką, bo Lady Diany Spenser i grupa w jedną stronę a my z Sebkiem w drugą, fotografowałam murki oporowe a Sebcio szepnął, że starszy pan pracuje w ogrodzie. Bałam się, że nie wolno, ale okazało się, że pan nas wszystkich zaprosił, porozmawiał a my skorzystaliśmy z kolejnego, dodatkowego źródła inspiracji. Było cudnie, zresztą zobaczycie.

Wklejam tutaj linka przekierowującego na nowy wątek Chelsea Flower Show 2012 i tam wklejamjmy fotki i opisujmy wrażenia.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1906-chelsea-flower-show-2012

Instagram Ogrodowiska
Diana 00:54, 29 maj 2012

Sebek napisał(a)
Kilka ujęć tajemniczego ogrodu miłego starszego pana Też rozgrzebujcie korę w przedogródku to może i do Was przyjdzie kilkunastoosobowa grupa robić zdjęcia

O jaka piękna ławeczka...i jak ślicznie prezentuje się ogródeczek, bez przygotowania - z zaskoczenia najlepiej można sprawdzić czy ktoś na codzień dba o każdy szczegół
monteverde 00:58, 29 maj 2012

Sebek napisał(a)

Sebku i ja Cię witam. Było mi baaaaaaardzo miło. Wycieczka z fajnymi ludźmi to jest TO. I dzięki Tobie (i Danusi, bo szliście razem wtedy) weszliśmy poza programem do prawdziwego Tajemniczego Ogrodu. I nie zapomnę tej wizyty w nim do końca życia. Pamiętasz jak krzątaliśmy się w szklarni-oranżerii Lady Morton w charakterze "ogrodników"?

Było wesoło, kolorowo i bajecznie.

Teraz przyłóż się do zajęć szkolnych.

Ewuś - nigdy tego nie zapomnę A zwłaszcza chowania pod bluzę pelargoni Już posadzone Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia
Cześć Sebku, dobrze,że nikt Ciebie nie zastrzelił za te pelargonie za pazuchą idę oglądać relację fajnie ,że wróciliście niesamowite kwiaty a mieczyki cud miód , zresztą inne też
Martek 01:39, 29 maj 2012

Sebek człowiek powinien stąpać boso i twardo po ziemi ,wieżowce są fe
Gardenarium 03:30, 29 maj 2012

Seba w Wollerton

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 03:36, 29 maj 2012

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 06:40, 29 maj 2012

Gardenarium napisał(a)

Oj widać, że Wam fajnie tam było
Danusza 06:47, 29 maj 2012

witam Sebek fajna relacja dzięki za nią zdjęcie grupowe świetnie ujęło wasz klimat pozdrawiam
Agacia 07:06, 29 maj 2012

Sebek napisał(a)

A na wystawie i w ogrodach - chyba zdałem sobie sprawę, że wyjazd zadecydował o mojej przyszłości (tutaj moja prawie 5-minutowa przerwa na dumanie) ... I to tak na serio

Zapamiętajmy tę wypowiedź!
Super Sebku, tak trzymaj!
greglis 08:11, 29 maj 2012

Sebek napisał(a)
Znając życie jutro znów mi się odwidzi - na razie muszę do trzeciej klasy przejść Lecę, bo padam - do jutra

Ziarenko zostało zasiane możesz mieć inne jeszcze pomysły ale ja juz cie widzę jako architekta zieleni, masz to we krwi )))