Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

waska 23:16, 28 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

hejo!

coś tak czułam, że CHFS mnie zmusi do odezwania się tutaj
studentka architektury krajobrazu z Poznania pozdrawia wszystkich!

Sebek - zazdrość mnie żżera, że Ty tam byleś i to widziałeś, a ja nie, choć miałam tam w tym roku być Licze na bardzo bardzo obfitą relację!

Co do żurawek - dobrze Ci intuicja podpowiedziała, wg moich notatek uczelniancyh zurawki dzieli się w maju

Gunia doradzaj nam częściej, tzn korzystaj z notatek I dawaj Sebkowi przyklad to nam zostanie wzorowym studentem !!

Gunia Marzenka ma rację

co do zurawek bo to ją o nie pytałam to co mogę jeszcze dzielić? bo i hosty mam ochotę chyba mi roboty brakuje
Sebek 23:20, 28 maj 2012

Kilka ujęć tajemniczego ogrodu miłego starszego pana Też rozgrzebujcie korę w przedogródku to może i do Was przyjdzie kilkunastoosobowa grupa robić zdjęcia

myszorek 23:22, 28 maj 2012

Bajkowy ten ogródek.
Czyli co Sebek, jesteś tak pod wrażeniem wielkiego projektowania, że zdecydowałes się na ogrodnictwo, czy tak pod wrażeniem Anglii, że postanowiłes tam wyjechac?
Sebek 23:28, 28 maj 2012

Magda - no chyba to pierwsze - ale w Londynie też mógłbym mieszkać - bardzo fajne miasto No i te piętrusy
myszorek 23:30, 28 maj 2012

kurcze, młodyś, fajnie wiedzieć, czego się chce... tak za młodu
KasiaWB 23:31, 28 maj 2012

Tajemiczny ogródek ma interesujące elementy
Jak na grupę zareagował miły pan?
Sebek 23:31, 28 maj 2012

Znając życie jutro znów mi się odwidzi - na razie muszę do trzeciej klasy przejść Lecę, bo padam - do jutra
Milka 23:31, 28 maj 2012

Bardzo klimatycznie w tym ogródku, tak lubie
gunia1990 23:36, 28 maj 2012

waska napisał(a)

hejo!

coś tak czułam, że CHFS mnie zmusi do odezwania się tutaj
studentka architektury krajobrazu z Poznania pozdrawia wszystkich!

Sebek - zazdrość mnie żżera, że Ty tam byleś i to widziałeś, a ja nie, choć miałam tam w tym roku być Licze na bardzo bardzo obfitą relację!

Co do żurawek - dobrze Ci intuicja podpowiedziała, wg moich notatek uczelniancyh zurawki dzieli się w maju

Gunia doradzaj nam częściej, tzn korzystaj z notatek I dawaj Sebkowi przyklad to nam zostanie wzorowym studentem !!

Gunia Marzenka ma rację

co do zurawek bo to ją o nie pytałam to co mogę jeszcze dzielić? bo i hosty mam ochotę chyba mi roboty brakuje

Przy Hostach mam napisane, że przed kwitnieniem, wiec chyba jeszcze możesz, ale niech ktoś z doświadczeniem to poprze, bo nie chcę, żeby przez to padły Wkrótce założę może swój wątek, to się wtrącać Sebkowi nie będę

Sebek- a co to jest, to ucięte na pierwszym zdjęciu w tym okręgu z drewna? Jakaś rzeźba? Bardzo ładnie wygląda ten zakątek, chętnie bym sobie tam przysiadła z książką..
Martek 00:07, 29 maj 2012

Mam nadzieję Sebek,że otworzą się !!!
Bardzo ładne rzeczy pokazujesz
Nie straszyło w tym pałacu???