Kilka ujęć tajemniczego ogrodu miłego starszego pana Też rozgrzebujcie korę w przedogródku to może i do Was przyjdzie kilkunastoosobowa grupa robić zdjęcia
Bajkowy ten ogródek.
Czyli co Sebek, jesteś tak pod wrażeniem wielkiego projektowania, że zdecydowałes się na ogrodnictwo, czy tak pod wrażeniem Anglii, że postanowiłes tam wyjechac?
coś tak czułam, że CHFS mnie zmusi do odezwania się tutaj
studentka architektury krajobrazu z Poznania pozdrawia wszystkich!
Sebek - zazdrość mnie żżera, że Ty tam byleś i to widziałeś, a ja nie, choć miałam tam w tym roku być Licze na bardzo bardzo obfitą relację!
Co do żurawek - dobrze Ci intuicja podpowiedziała, wg moich notatek uczelniancyh zurawki dzieli się w maju
Gunia doradzaj nam częściej, tzn korzystaj z notatek I dawaj Sebkowi przyklad to nam zostanie wzorowym studentem !!
Gunia Marzenka ma rację
co do zurawek bo to ją o nie pytałam to co mogę jeszcze dzielić? bo i hosty mam ochotę chyba mi roboty brakuje
Przy Hostach mam napisane, że przed kwitnieniem, wiec chyba jeszcze możesz, ale niech ktoś z doświadczeniem to poprze, bo nie chcę, żeby przez to padły Wkrótce założę może swój wątek, to się wtrącać Sebkowi nie będę
Sebek- a co to jest, to ucięte na pierwszym zdjęciu w tym okręgu z drewna? Jakaś rzeźba? Bardzo ładnie wygląda ten zakątek, chętnie bym sobie tam przysiadła z książką..