Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

popcorn 08:19, 29 maj 2012

Więcej fotek proszę! Ale fajnie Wam tam było! Super!
arcobaleno 08:52, 29 maj 2012

o WOW ! Ja też tam chcę! Jak to się zapisuje na taki wyjazd? Jakieś bilety, noclegi, gdzie, kiedy? Może za rok się uda !
grupa_trzyma... 09:06, 29 maj 2012

arcobaleno napisał(a)
o WOW ! Ja też tam chcę! Jak to się zapisuje na taki wyjazd? Jakieś bilety, noclegi, gdzie, kiedy? Może za rok się uda !

Też chcę wiedzieć.Sebastianie! Opowiadaj co i jak! Prosimy!
abiko 09:12, 29 maj 2012

Sebek no wreszcie.. faktycznie dobrze, że pojechałeś, bo zielone masz we krwi, a jeśli już faktycznie wyjazd pomógł i coś Ci tam zaświtało w głowie, to super.. będziemy trzymać kciuki za realizację tych planów
Sebek 09:16, 29 maj 2012

gunia1990 napisał(a)

hejo!

coś tak czułam, że CHFS mnie zmusi do odezwania się tutaj
studentka architektury krajobrazu z Poznania pozdrawia wszystkich!

Sebek - zazdrość mnie żżera, że Ty tam byleś i to widziałeś, a ja nie, choć miałam tam w tym roku być Licze na bardzo bardzo obfitą relację!

Co do żurawek - dobrze Ci intuicja podpowiedziała, wg moich notatek uczelniancyh zurawki dzieli się w maju

Gunia doradzaj nam częściej, tzn korzystaj z notatek I dawaj Sebkowi przyklad to nam zostanie wzorowym studentem !!

Gunia Marzenka ma rację

co do zurawek bo to ją o nie pytałam to co mogę jeszcze dzielić? bo i hosty mam ochotę chyba mi roboty brakuje

Przy Hostach mam napisane, że przed kwitnieniem, wiec chyba jeszcze możesz, ale niech ktoś z doświadczeniem to poprze, bo nie chcę, żeby przez to padły Wkrótce założę może swój wątek, to się wtrącać Sebkowi nie będę

Sebek- a co to jest, to ucięte na pierwszym zdjęciu w tym okręgu z drewna? Jakaś rzeźba? Bardzo ładnie wygląda ten zakątek, chętnie bym sobie tam przysiadła z książką..

Był to chyba ażurowy ptak, w jego brzuszku jakiś ptak uwił sobie gniazdo - niesamowity był ten ogród

Hosty ja bym dzielił jak ruszą, bo teraz połamie się liście i będą się musiały odbudowywać.
Sebek 09:17, 29 maj 2012

Martek napisał(a)
Mam nadzieję Sebek,że otworzą się !!!
Bardzo ładne rzeczy pokazujesz
Nie straszyło w tym pałacu???

Jeszcze nie
Sebek 09:19, 29 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Oj widać, że Wam fajnie tam było

a najlepsze jest to, że popaczcie jak Danusia nas rozstawiła - wcześniej nie wiedziałem o co chodzi, że Ewa na prawo, a ja na lewo - a to pod kolor czosnków!!! Ewa stwierdziła, że Danusia nawet z ludzi kompozycje umie robić
Sebek 09:21, 29 maj 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Też chcę wiedzieć.Sebastianie! Opowiadaj co i jak! Prosimy!

Prywatnie - nie opłaca się - trzeba załatwiać przez biuro - ale Danusia chyba coś kombinowała ...
Sebek 09:27, 29 maj 2012

Może to nie zdjęcia z Chelsea, ale aktualne Cieszę się, bo zamówiony przeze mnie bukiet na sobotę jest śliczny

grupa_trzyma... 09:34, 29 maj 2012

Sebek napisał(a)

Oj widać, że Wam fajnie tam było

a najlepsze jest to, że popaczcie jak Danusia nas rozstawiła - wcześniej nie wiedziałem o co chodzi, że Ewa na prawo, a ja na lewo - a to pod kolor czosnków!!! Ewa stwierdziła, że Danusia nawet z ludzi kompozycje umie robić

Piękna ta kompozycja! Danusia ma podejście i do kwiatów i do ludzi Mówiłam już: Czarodziejka!