Eden Rose
A to mój ulubieniec - perułkowiec podolski w swojej najlepszej odsłonie. Nie sposób koło niego przejść i nie poczochrać mu miotełek.
i inne i poobgryzany novalis w zeszlym roku byl taki
Trochę już jestem zmęczona ale obiecałam zdjęcia z tynkowania Niestety w ten upał nie udało się dobrze/równo tego zrobić dlatego fachowiec się zdeklarował, ze jutro od 6tej nałoży na ten tynk siatkę i klej wylewka i otynkowana ścianka ale jeszcze do dopieszczenia siatką i klejem
Lady Emma Hamilton
(...) Chyba pora zrewidować ilość w jakość Najsłabsze liliowce idą out.. rozsadzę Stalla ... mam wielkie kępy, są niskie i nie zajmują pół trawnika ..
Ciąg dalszy rabaty Tak wyglądała przed szaleństwem Tak po - sadzonki w obwódce też maja sporo żółtych listków w środku A tak ogólny widok dzisiejszej operacji na otwartym sercu To jest uśmiech ...no ...wiem Ostatnia kulka mi wyszła
Moje młodziutkie powojniki: Pink Dream na po przekwitnięciu takie fajne pióropusze, podobno ma jeszcze raz kwitnąć Mój ulubiony Rhapsody Złamany przez wichurę Emilia Plater - może odbije Na razie kwiaty jeszcze nie zwiędły