Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

anabuko1 21:19, 14 lip 2016

Agania napisał(a)

Ja się tym bardziej cieszę, że ją dostałam

O fiuu, fiuu.,Piękny widok zakątek, rośliny!!
Agania 21:22, 14 lip 2016

Dominika11 napisał(a)
fajnie tak
choć sprzątania nie zazdroszczę

Zabawa od rana do wieczora z tym psem
jolanka 21:46, 14 lip 2016

Ale masz fajne wiklinowe donice Jak juz ogarnę trochę te nasadzenia to ponastawiam tego trochę na razie musze posadzić róże

Podlewasz codziennie?
roma2 21:49, 14 lip 2016

Dziękuję, że zajrzałaś. Ja łażę u Ciebie od dawna. Tylko mam opory przed pisaniem u "wyjadaczy" ogrodowych. Dzika marchew bardzo mi sie podoba, ale szwagier dorwał sie do podkaszarki, za co nawiasem mówiąc jestem mu wdzięczna i wykosił i marchew. Ale tyle jej na działce miałam, że pewnie będzie znów i ją zagospodaruję.
Agania 10:19, 15 lip 2016

Muszę sobie wstawić lekcję linkowania Iwonki, bo znowu zapomniałam, a znalazłam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5770-droga-do-spelnienia?page=279
Agania 12:45, 15 lip 2016

jolanka napisał(a)
Ale masz fajne wiklinowe donice Jak juz ogarnę trochę te nasadzenia to ponastawiam tego trochę na razie musze posadzić róże

Podlewasz codziennie?

Podlewam, ale jak podlewam, to później deszcz pada...szalejesz z tym sadzeniem, ale ja też tak miałam
na początku tworzenia ogrodu
Donic mam niewiele, ale mi jeszcze ich brakuje
Agania 12:51, 15 lip 2016

roma2 napisał(a)
Dziękuję, że zajrzałaś. Ja łażę u Ciebie od dawna. Tylko mam opory przed pisaniem u "wyjadaczy" ogrodowych. Dzika marchew bardzo mi sie podoba, ale szwagier dorwał sie do podkaszarki, za co nawiasem mówiąc jestem mu wdzięczna i wykosił i marchew. Ale tyle jej na działce miałam, że pewnie będzie znów i ją zagospodaruję.

Ostatnio mało zaglądałam, ale teraz nadrabiam...gdzie tam ja ogrodowy "wyjadacz"...ja jestem na miejscu,
ty dojeżdżasz, to zupełnie inna sprawa, gdybym miała się zamienić, to prawie bym w takim
ogrodzie nie bywała, zniechęciłabym się bardzo szybko, dlatego Cię podziwiam

Ożanki od Małej Mi...nie ściachałam przekwitłych kwiatostanów i bardzo ładnie mi się wysiała

Agania 12:57, 15 lip 2016

Ulubiony koci wygrzewacz

porówanie z poprzednich lat już kwitły wrzosy, ale były malutkie i wrzosy i świerki, jodła i sosna

sylwia_slomc... 12:58, 15 lip 2016

Agania napisał(a)

Ostatnio mało zaglądałam, ale teraz nadrabiam...gdzie tam ja ogrodowy "wyjadacz"...ja jestem na miejscu, ty dojeżdżasz, to zupełnie inna sprawa, gdybym miała się zamienić, to prawie bym w takim ogrodzie nie bywała, zniechęciłabym się bardzo szybko, dlatego bardzo Cię podziwiam

Ożanki od Małej Mi...nie ściachałam przekwitłych kwiatostanów i bardzo ładnie mi się wysiała

I część powędrowała do Szmaragdowej
Agania 13:02, 15 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

I część powędrowała do Szmaragdowej

nie tylko do Szmaragdowej...tyle by nie było siewek, gdyby rabata była zagęszczona, a tak miały się gdzie wysiać

Na tarasie biała kaskada surfini