Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:32, 11 lis 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
oo, to to, Ania dobrze pisze, tak bez uprzedzenia? bez zgody? bez konsultacji )) ......

No a gdzie podanie ze znaczkiem skarbowym z prośbą o zgodę na przerwę???
Ogród Ginger 22:29, 11 lis 2012

Do góry
Ginger czytałam o babcinych lwach. Datego dobrze by było je wyeksponować
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:28, 11 lis 2012

Do góry
Miło spojrzeć na tę obfitość ogrodową
Zielona odskocznia 22:24, 11 lis 2012

Do góry
Agatko ty sama tę ziemię rozwieziesz??? O Matko!!
Ogród Dominiki 22:20, 11 lis 2012

Do góry
Domi napisał(a)

Mniam mniam, schrupać ten ogród można, taki lubieżnie nieskromny jak mawia Pszczółka
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:16, 11 lis 2012

Do góry
Ania te największe sadzone latem ubiegłego roku, czyli za rok twoje będą większe
Tylko M musi Ci nawadnianie założyć
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:15, 11 lis 2012

Do góry
Sylwia mówisz z amarantem??? No i znó będę dumać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:14, 11 lis 2012

Do góry
aga_k napisał(a)
Bambusy w donicach wyglądają bosko, bardzo, bardzo mi się podobają też bym chciałam na tarasie donice z jakimiś drzewkami ale u mnie tak hula wiatr, że szukałabym donic u sąsiada ogród też prezentuje się pięknie

Aga to kwestia wagi donicy. Jesli są lekkie to fruwają. Cęzkie nie ma takiej opcji. Nie można dopuscić do wysusze nia bryły korzeniowej to wowczas są cieżkie i się nie wywracją. Lub po prostu kup ciężkie betonowe lub ceramiczne??
Ogród Ginger 22:10, 11 lis 2012

Do góry
Dominiko zachwyciłam się spiralnymi jałowcami!

A może dla lwów taki rzygacz wybudujesz aby je na wyeksponowanym miejscu psoatwić?
http://chronos.home.pl/pl/p/Kusiciel-rzygacz-fontannowy/219

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:03, 11 lis 2012

Do góry
Polecam natomiast zakup lampek na alle, porównałam z casto i kupiłam dużo, dużo taniej
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:02, 11 lis 2012

Do góry
Baraga - oczom nie wierzylam, np dmuchane krasnale do ogrodu lub balwany ....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:02, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ania z tymi krasnalami to też żart Mam takie sliczne do sadzania na komodzie Jak je posadzę to obfocę ale do ogrodu nie odważe się kupić

hehehe mój M wie że ich nie cierpie i jak byl w ubieglym roku gdzieś pod zachodnia granicą, przywiózl mi taką krasnalicę na leżaku w okularach slonecznych w ramach żartu a dzieci się nią zachwycały, na szczęście szybko trafiła tam gdzie jej miejsce

Ale gdybyś postawiła na tarasie niektórzy przechodnie by się zachwycali
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:00, 11 lis 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
No Marzenka, nareszcie doczekałaś się pięknej złotej jesieni u siebie
Mnie te bambusy też bardziej podobają się w białych donicach Wyglądają szlachetniej I ta ażurowa donica z Deromy bardzo zyskała w nowym żywszym kolorze

Moje dociekliwe oko wypatrzyło w Twoim ogrodzie zimowym znajome fotele i lampę Bardzo masz wysmakowany ten domek Podziwiam. Uwielbiam takie nowoczesne wnętrza, choć sama mam zupełnie inaczej. O taki kompromis z M
Pozdrawiam i miłego wieczorku

Anitko donica z deromy będzie fajnie na grafitowym tle wyglądać . Ae na razie nie mam koncepcji co do niej wsadzić?? Chyba muszę na stronie Deromy podpatrzeć

Mój M nie miał szans na kompromis. Zawarliśmy pakt, skoro powiedział "jak chcesz nowy dom to sobie wybuduj" to ja postawiłam ultimatum "do wnętrz się nie wtrącasz"
Ale ostatecznie on też budował i lampę i stół wybierał
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:51, 11 lis 2012

Do góry
Ania z tymi krasnalami to też żart Mam takie sliczne do sadzania na komodzie Jak je posadzę to obfocę ale do ogrodu nie odważe się kupić
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:49, 11 lis 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
Gabi święta to taki okres, ze uwielbiam kicz
Grizwoldowe lampki właśnie na allegro zamówiłam
Wystawię krasnale i mikołaje i na dodatek mam takie czerwoepne duże bombki świecące oprzed dom chyba w home&you kupiłam
Na mojej ulicy też niektorzy szaleją z iluminacją Dzisiaj M proponowałam zakup reniferów i sań podświetlanych ; ale powiedzial stanowcze nie. Więc chyba Grizwoldami jeszcze w tym sezonie nie zostaniemy

...u nas podobnie - przed każda chałupą jak w Ameryce - konkurs na świateczne dekoracje..... ale renifery...hmmm i sanie...? szalejesz...

Żartowalam ale czego to ludzie na allegro nie kupują
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:49, 11 lis 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Chętnie zaproszę do swojego ogrodu bergenie .... idealnie mi się komponują z różyczkami ...to wypatrzyłam u Ciebie ..... Donice z bambusami mega suppper a czerwony w podobnym odcieniu zagości na mej ścianie wodnej i lustrzanej ale to już wiesz buziam

Sylwia ty mnie ciągle tą czerowną ścianą nie kuś!!!bo jak roże w kolorze róż będą z tą czerwienią konweniować??? A czy pomarańczowa może być???
A bergenie sa naprawdę fajne. Ciekawe jaką mają wadę???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:47, 11 lis 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Przyszłam zobaczyć bambusy...i nie zawiodłam się, rewelka w tych donicach...jeszcze lepiej im w ogrodzie zimowym...zmykam dzisiaj, bo prasowanko czeka...dobrej nocy Marzenko

Julka też mi się znów podobają bambusy dobrze że te donice tanio kupiłam mam zamiar mieć wszystkie w donicach
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:46, 11 lis 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Jedynie czarny bambus podobnież nie jest ekspansywny, a co to za bariery?

Gruba folia, ktorą się ogranicza rozrost kłączy bambusa. Bo ma krótkie korzenie do 60 cm ale kłącza potrafią wędrować wiele metrów
Polecam te zdjęcie
http://bambusy.pl/viewtopic.php?f=8&t=398&p=5995&hilit=asfalt
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:41, 11 lis 2012

Do góry
Gabi napisał(a)
Marzenko - fantastycznie wyglądają te bambusy w ogrodzie zimowym!
Możecie się nimi całkowicie zasłonić przed ciekawskimi.
Barcelony przy kominku prezentują się GENIALNIE! Mam jedną w hallu
Koniecznie musimy zamieścić zdjęcia naszych świątecznych choinek, dekoracji i oświetlonych domów!
Uwielbiam uliczki na moim osiedlu, gdzie w święta sąsiedzi "rywalizują" ze sobą na światełka
Święta to dla mnie w ogóle taki czas, gdzie wszelki kicz jest dozwolony, a nawet trochę pożądany

Gabi święta to taki okres, ze uwielbiam kicz
Grizwoldowe lampki właśnie na allegro zamówiłam
Wystawię krasnale i mikołaje i na dodatek mam takie czerwone duże bombki świecące przed dom chyba w home&you kupiłam
Na mojej ulicy też niektorzy szaleją z iluminacją Dzisiaj M proponowałam zakup reniferów i sań podświetlanych ; ale powiedzial stanowcze nie. Więc chyba Grizwoldami jeszcze w tym sezonie nie zostaniemy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:38, 11 lis 2012

Do góry
Ginger napisał(a)
Bambi w donicach i ogród zimowy fiu fiu ....cudne

Ginger jak pięknie gwiżdżesz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies