Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

baraga1904 21:46, 11 lis 2012

Gabi święta to taki okres, ze uwielbiam kicz
Grizwoldowe lampki właśnie na allegro zamówiłam
Wystawię krasnale i mikołaje i na dodatek mam takie czerwoepne duże bombki świecące oprzed dom chyba w home&you kupiłam
Na mojej ulicy też niektorzy szaleją z iluminacją Dzisiaj M proponowałam zakup reniferów i sań podświetlanych ; ale powiedzial stanowcze nie. Więc chyba Grizwoldami jeszcze w tym sezonie nie zostaniemy

...u nas podobnie - przed każda chałupą jak w Ameryce - konkurs na świateczne dekoracje..... ale renifery...hmmm i sanie...? szalejesz...
ana_art 21:46, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko - fantastycznie wyglądają te bambusy w ogrodzie zimowym!
Możecie się nimi całkowicie zasłonić przed ciekawskimi.
Barcelony przy kominku prezentują się GENIALNIE! Mam jedną w hallu
Koniecznie musimy zamieścić zdjęcia naszych świątecznych choinek, dekoracji i oświetlonych domów!
Uwielbiam uliczki na moim osiedlu, gdzie w święta sąsiedzi "rywalizują" ze sobą na światełka
Święta to dla mnie w ogóle taki czas, gdzie wszelki kicz jest dozwolony, a nawet trochę pożądany

Wystawię krasnale i mikołaje i na dodatek mam takie czerwone duże bombki świecące przed dom chyba w home&you kupiłam
Na mojej ulicy też niektorzy szaleją z iluminacją Dzisiaj M proponowałam zakup reniferów i sań podświetlanych ; ale powiedzial stanowcze nie. Więc chyba Grizwoldami jeszcze w tym sezonie nie zostaniemy
boszsze ale sie uśmiałam, chyba na koncu wsi mnie było słychać, dobrze, że dzieci nie pobudziłam
Madzenka 21:47, 11 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Przyszłam zobaczyć bambusy...i nie zawiodłam się, rewelka w tych donicach...jeszcze lepiej im w ogrodzie zimowym...zmykam dzisiaj, bo prasowanko czeka...dobrej nocy Marzenko

Julka też mi się znów podobają bambusy dobrze że te donice tanio kupiłam mam zamiar mieć wszystkie w donicach
Madzenka 21:49, 11 lis 2012

Syla napisał(a)
Chętnie zaproszę do swojego ogrodu bergenie .... idealnie mi się komponują z różyczkami ...to wypatrzyłam u Ciebie ..... Donice z bambusami mega suppper a czerwony w podobnym odcieniu zagości na mej ścianie wodnej i lustrzanej ale to już wiesz buziam

Sylwia ty mnie ciągle tą czerowną ścianą nie kuś!!!bo jak roże w kolorze róż będą z tą czerwienią konweniować??? A czy pomarańczowa może być???
A bergenie sa naprawdę fajne. Ciekawe jaką mają wadę???
Madzenka 21:49, 11 lis 2012

baraga1904 napisał(a)
Wystawię krasnale i mikołaje i na dodatek mam takie czerwoepne duże bombki świecące oprzed dom chyba w home&you kupiłam

...u nas podobnie - przed każda chałupą jak w Ameryce - konkurs na świateczne dekoracje..... ale renifery...hmmm i sanie...? szalejesz...

Żartowalam ale czego to ludzie na allegro nie kupują
Madzenka 21:51, 11 lis 2012

Ania z tymi krasnalami to też żart Mam takie sliczne do sadzania na komodzie Jak je posadzę to obfocę ale do ogrodu nie odważe się kupić
baraga1904 21:51, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Żartowalam ale czego to ludzie na allegro nie kupują

...i stawiają przed pięknymi domami...serce się kraje..
ana_art 21:52, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Chętnie zaproszę do swojego ogrodu bergenie .... idealnie mi się komponują z różyczkami ...to wypatrzyłam u Ciebie ..... Donice z bambusami mega suppper a czerwony w podobnym odcieniu zagości na mej ścianie wodnej i lustrzanej ale to już wiesz buziam

Sylwia ty mnie ciągle tą czerowną ścianą nie kuś!!!bo jak roże w kolorze róż będą z tą czerwienią konweniować??? A czy pomarańczowa może być???
A bergenie sa naprawdę fajne. Ciekawe jaką mają wadę???
pomarańczowy też pikny ale czerwony....
ana_art 21:55, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ania z tymi krasnalami to też żart Mam takie sliczne do sadzania na komodzie Jak je posadzę to obfocę ale do ogrodu nie odważe się kupić

hehehe mój M wie że ich nie cierpie i jak byl w ubieglym roku gdzieś pod zachodnia granicą, przywiózl mi taką krasnalicę na leżaku w okularach slonecznych w ramach żartu a dzieci się nią zachwycały, na szczęście szybko trafiła tam gdzie jej miejsce
Madzenka 22:00, 11 lis 2012

Enya73 napisał(a)
No Marzenka, nareszcie doczekałaś się pięknej złotej jesieni u siebie
Mnie te bambusy też bardziej podobają się w białych donicach Wyglądają szlachetniej I ta ażurowa donica z Deromy bardzo zyskała w nowym żywszym kolorze

Moje dociekliwe oko wypatrzyło w Twoim ogrodzie zimowym znajome fotele i lampę Bardzo masz wysmakowany ten domek Podziwiam. Uwielbiam takie nowoczesne wnętrza, choć sama mam zupełnie inaczej. O taki kompromis z M
Pozdrawiam i miłego wieczorku

Anitko donica z deromy będzie fajnie na grafitowym tle wyglądać . Ae na razie nie mam koncepcji co do niej wsadzić?? Chyba muszę na stronie Deromy podpatrzeć

Mój M nie miał szans na kompromis. Zawarliśmy pakt, skoro powiedział "jak chcesz nowy dom to sobie wybuduj" to ja postawiłam ultimatum "do wnętrz się nie wtrącasz"
Ale ostatecznie on też budował i lampę i stół wybierał