Widzę ze pomału dowiadujesz się co potrafią bambusy. Są śliczne ale bardzo agresywne. U Ciebie były tylko jeden sezon a gdyby były dłuzej??????????????
Sławko mam phyllostachys aureosulcata aureocaulis oraz w donicach prostokątnych spectabilis. Bo te gatunki libią slónce a ja mam ogród od południa. Fragresje mniej ekspansywne prawdopodobnie by takich wiatrów i palącego słońca nie wytrzymaly...
Drzewiaste to potwory...
ha no właśnie pamiętam jak je wkopywałaś (bambusy) i jak dziewczyny mówily 'trza bariery" miały racje, niby takie niepozorne a gadziny
a'propos bergeni mam nadzieję że moje w przyszłym roku będą równie urokliwe
Kasiu bardzo dziękuję za pochwały. Dostęp do wylewki jest zamurowany na stałe..... I tylko dostęp do pompy. Ale od tyłu ściany, za którą rośnie żywopłot cisowy. Więc gdyby się coś działo możemy skłuć....
Gabi święta to taki okres, ze uwielbiam kicz
Grizwoldowe lampki właśnie na allegro zamówiłam
Wystawię krasnale i mikołaje i na dodatek mam takie czerwone duże bombki świecące przed dom chyba w home&you kupiłam
Na mojej ulicy też niektorzy szaleją z iluminacją Dzisiaj M proponowałam zakup reniferów i sań podświetlanych ; ale powiedzial stanowcze nie. Więc chyba Grizwoldami jeszcze w tym sezonie nie zostaniemy