Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ginger

Ogród Ginger

Ginger 21:58, 11 lis 2012

Dzięki Kondzio faktycznie jest fajny mało skromnie , ale jest super
Ginger 22:03, 11 lis 2012

aga_k napisał(a)
trawki będą koniecznie
tu możesz zobaczyć moje potworki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/281-cztery-lapki-nasze-zwierzeta-domowe?page=51

Aga byłam widziałam są piękne i do tego 2 też tak chcę ale nie wiem jak byłoby z akceptacją kolejnego psa przez Ginger , a jak zaakceptowały najmłodszego z ferajny ? Bo Ginger jakoś nie bardzo lubi kumpli innych ras .
Madzenka 22:10, 11 lis 2012

Dominiko zachwyciłam się spiralnymi jałowcami!

A może dla lwów taki rzygacz wybudujesz aby je na wyeksponowanym miejscu psoatwić?
http://chronos.home.pl/pl/p/Kusiciel-rzygacz-fontannowy/219

aga_k 22:13, 11 lis 2012

u mnie jest problem, bo one się akceptowały przez dwa lata a później przestały a mają obecnie po dziewięć. Z ast -ami tak już jest kochają ludzi i często nie akceptują innych zwierząt. ten najmłodszy ma ok 10 m-cy i jest znaleziony i jest psem zewnętrznym więc jak któryś ast wychodzi na zewnątrz młody musi być w kojcu dla jego bezpieczeństwa.
Ginger 22:25, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dominiko zachwyciłam się spiralnymi jałowcami!

A może dla lwów taki rzygacz wybudujesz aby je na wyeksponowanym miejscu psoatwić?
http://chronos.home.pl/pl/p/Kusiciel-rzygacz-fontannowy/219

Witaj Marzenko , zaskoczyło mnie to ,że moje spiralki mogą zachwycić tym bardziej , że robiłam je na oko i to w sumie przez przypadek bo takie poczochrane przestały się podobać i mus trzeba było coś z nimi zrobić . Rzygacz super musiałabym pomyśleć nad nim bo lwy muszą być mają dla mnie dużą wartość sentymentalną .
Ginger 22:27, 11 lis 2012

aga_k napisał(a)
u mnie jest problem, bo one się akceptowały przez dwa lata a później przestały a mają obecnie po dziewięć. Z ast -ami tak już jest kochają ludzi i często nie akceptują innych zwierząt. ten najmłodszy ma ok 10 m-cy i jest znaleziony i jest psem zewnętrznym więc jak któryś ast wychodzi na zewnątrz młody musi być w kojcu dla jego bezpieczeństwa.

Właśnie Aga mają tak jak mówisz kochają ludzi i tylko ludzi . A Twoje były razem od małego ? I jak radzisz sobie z tym brakiem wzajemnej akceptacji ?
Madzenka 22:29, 11 lis 2012

Ginger czytałam o babcinych lwach. Datego dobrze by było je wyeksponować
aga_k 22:36, 11 lis 2012

poznały się jak miał rok i przez dwa lata było ok, na zewnątrz wychodzą osobno w domu są w różnych pokojach lub w transporterach musiałam zakupić dwa wielkie ale one bardzo chętnie w nich przebywają, same się do nich ładują, lubią tam spać. Muszę zaznaczyć że nie zamierzałam posiadać dwóch ast-ów, jeden był z wyboru a drugi z przypadku (odebrany komuś kto się zle nim zajmował) i jeszcze ten trzeci znajda, wariactwo
Ginger 22:41, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ginger czytałam o babcinych lwach. Datego dobrze by było je wyeksponować

Właśnie , ale jak to zrobić wiesz u mnie to tak raczej postawić i tyle bo pomysłów brak . Rzygacz super z lwami wyglądałby pięknie muszę poszperać może znajdę jakąś inspirację i miejscówkę dla całości bo taka ściana z cegły hmmmm byłaby super .
Ginger 22:45, 11 lis 2012

aga_k napisał(a)
poznały się jak miał rok i przez dwa lata było ok, na zewnątrz wychodzą osobno w domu są w różnych pokojach lub w transporterach musiałam zakupić dwa wielkie ale one bardzo chętnie w nich przebywają, same się do nich ładują, lubią tam spać. Muszę zaznaczyć że nie zamierzałam posiadać dwóch ast-ów, jeden był z wyboru a drugi z przypadku (odebrany komuś kto się zle nim zajmował) i jeszcze ten trzeci znajda, wariactwo

Fakt Aga wariactwo ale dobrze , że znalazłaś rozwiązanie . Myślałam ,że jak właściwie od małego razem to powinno być ok. Czyli tylko jeden amstaff może być w domu szkoda bo myślałam , że może jest szansa na życie w zgodzie.