Fajniste sa ) widziałam je ))) fajniste ))))
Amelko a moge z nim przyjechać hihihihi )))
Coś extra się tu szykuje sądząc po gwiazdach
Jolu odpozdrów małżonka he he który termin by mu odpowiadał na agrowczasy przy wschodniej granicy bo mnie dopytałam? Gwiazdy świetne, już sobie to wyobrażam
Oluś jak przez dziurkę od klucza bym chetnie looknela ))) a drzwi bez dziurki sOm /)
Jolu, adwentowego ci zazdroszczę. Ta drewniana podstawka super wygląda
he he
Piękne masz warkocze. Muszę jednak oddać cześć Gusiarz, która rok temu pierwsza warkocze na trawach zaplotła Dlaczego obcinacie ropzlenice? Rosna u mnie od 5 lat i sie n rozsiewają. Zupełnie odmiennie niz stipy
Oddajcie mi moja Amelkę ! Amelkę mi podmienili !!!!,!
Ooooo zupełnie inaczej to wyglada ale numer . Przejechalabym Twoj dom jakbym foty nie widziała ))) Normalnie gapie sie ale miejsca sie zrobiło. A za hortkami miskanty zmieścisz ? Chyba nie .....bo by sie tam gdzies przydały )
Pieknie ogrod jesienia wyglada )) pieknie )))
Hm bo wiesz nie chciałbym Cie w bład w prowadzić hm )) nie chciałabym ihihihi ))) No moze czasami jsk zdjecia ogladam ale to tylko chwile trwa )))))
Jola, dzwoń do jakiejś pani, co się będziesz sama szamotać Ona zarobi, Ty odsapniesz, win-win situation
A ja się chwilowo wylogowałam, robię sobie bleck screen- save energy czytam książkę zarządzanie sobą i akurat czytam o motywowaniu siebie
Śliczny adwentowy, ja jestem ze wszystkim do tyłu. Pozdrawiam
Kaśka śliczne foty dużo się jeszcze u Ciebie o ogrodzie dzieje )))