Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

nawigatorka 20:44, 22 lis 2016

A ja bardziej ciekawa jak Ola daje rade bez kuchni już od ponad miesiąca chyba
leon60 21:38, 22 lis 2016

Luki napisał(a)
Trzeba znaleźć namiary na stolarza i go pogonić bo tu przecież ludzie się niecierpliwią

uwierz, że ja się bardziej niecierpliwię.. ale nie mam za bardzo na to wpływu
leon60 21:39, 22 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
A ja bardziej ciekawa jak Ola daje rade bez kuchni już od ponad miesiąca chyba

Asiu powoli mam dość ale jeszcze chwilę trzeba się pomęczyć
adkawi 21:51, 22 lis 2016

Kochana Ty piszesz w pierwszym poście ,ze masz nieogrodowiskowy ogród..a co ja mam napisać hehe.Ile bym dała żeby mieć nawet kawałek takiego ogrodu jak miałaś na początku jenyyyyyyyy, a teraz jak patrze po zmianach to normalnie gdybym miała stucną scenkę to bym ja zbierała z podłogi .Jestem pod mega wrażeniem!!! A człowiekowi takiemu jak ja... tak niewiele do szczęścia potrzeba
lojalna_ 16:45, 24 lis 2016

Oluś jak przez dziurkę od klucza bym chetnie looknela ))) a drzwi bez dziurki sOm /)
leon60 20:01, 24 lis 2016

adkawi napisał(a)
Kochana Ty piszesz w pierwszym poście ,ze masz nieogrodowiskowy ogród..a co ja mam napisać hehe.Ile bym dała żeby mieć nawet kawałek takiego ogrodu jak miałaś na początku jenyyyyyyyy, a teraz jak patrze po zmianach to normalnie gdybym miała stucną scenkę to bym ja zbierała z podłogi .Jestem pod mega wrażeniem!!! A człowiekowi takiemu jak ja... tak niewiele do szczęścia potrzeba

Ponad trzy lata.... nie wiem kiedy to minęło a tak dużo się zmieniło dzięki forum Startujesz od zera i masz o wiele łatwiej bo nie musisz tracić czasu i siły na demolki. Pamiętaj dobry plan, upór i determinacja a możesz wszystko trzymam kciuki
leon60 20:01, 24 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Oluś jak przez dziurkę od klucza bym chetnie looknela ))) a drzwi bez dziurki sOm /)

e no dziurka jest tylko niewiele widać
lojalna_ 20:03, 24 lis 2016

Ola!
adkawi 21:00, 26 lis 2016

Dzieki Olu za otuchę, ja narazie przez zimę stoję że tak powiem w polu.Ja jestem raczej uparty i pracowity człek,ale niestety nie wszystko zależy ode mnie niestety.Brakuje trochę kasy na dalsze prace ....ciułamy i ciułamy wiec trochę się jeszcze odwleką prace ogrodowe.Narazie nie planuje rabat itp.bo nigdy z tych planów mi nic nie wychodzi....tym czasem chodzę po Waszych pięknych ogrodach,zwiedzam, podziwiam, czerpie inspirację,i coraz więcej sie uczę .Pozdrawiam Cię serdecznie
beata_m 12:01, 27 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Ola!

nic nie zdradzi ehhhh twarda sztuka z tej naszej Oli ale wiesz co na pewno warto poczekać ... także wierny kibic ja siedze i czekam Oluś na finał KUCHNIA