Kulka za kula cisową bardziej w lewo, tak by klon tam wszedł na luzie. Ta kulka powinna być wyższa.
Stożek mały i stożek średni. bardziej w tył i dwie. I teraz trzeba sprawdzić czy dwie równej wysokości, czy też od strony mniejszego stożka wyższa, a po lewej, przy wyższym stożku niższa. Co lepiej wygląda?
I wiesz co? tam chyba juz nie ma co dawać więcej trzmielin, bo zacznie wyglądać to karykaturalnie.
I doskonale mnoży ślimaki... mają tam istny raj... goła ziemia je odstrasza, zniechęca do przechodzenia na moją działkę z sąsiednich ugorów. To powód dla którego trawy nie będzie.. wystarczy, że rzucę trochę wypielonego zielska, to zaraz mam tam lokatorów. Trawa to hulaj dusza piekła nie ma.... była susza to miałam spokój, a teraz trochę popadało i się ochłodziło , to już łajzy wylazły..
Widoczek i uciekam na mój fitnesss.. kolory iście letnie.. z suszy umęczone na żółto
Trochę pokropiło, ale chcialam wczoraj cebule lilii posadzić bo wylazly na wierzch .. i łopaty nie wbiłam w zimie Za twardo...przysypałam ziemia by nie schły i posadzę jak popada .
Widać tylko,że chwast jednoliścienny. Spryskaj herbicydem na jednoliścienne np. nikosh , dopóki trawa jeszcze nie skiełkowała, bo trawę też zniszczy jak spadnie kropla na liść. Potem dosiewać. Bo ciągle będzie to wyłaziło jak nie zniszczysz herbicydem. Ziemia była kupiona pod trawnik? Czy to wasza gleba?
Po co korę, masz tony trawy z koszenia - rzuć między płot a świerki grubą warstwę z koszenia. Mam tak 2 rok i cokolwiek wyrasta wychodzi jak z sypkiego piasku