Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

MirellaB 18:42, 07 lip 2016

Aphrodite też mam
Filemon24 18:42, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Zakupiłam 3 szt

śliczne róże wybrałaś
Makao_J 18:46, 07 lip 2016

Filemon24 napisał(a)

Aniu ja już tyle na rośliny wydałam w tym roku i ciągle coś kupuje, że muszę już się z ceną liczyć
ja już mam w rosarium konto chociaż jeszcze akurat u nich nic nie zamawiałam, ale faktycznie w Hubertusie nie drogo muszę się wybrać bo już dawno mnie nie widzieli hahaha

kiedyś się zgadamy na tą kawę

Ach - ja w dwa dni wydałam 160 zł na róże. Porażka. Baaardzo uciekałam od kupna jeszcze jednej bo też ją miałam na liście. W dodatku miała 3 rozwinięte kwiaty i miała mój ulubiony cytrusowy zapach - bardzo intensywny.
Jadę w sobotę robić foty na weselu więc mi się zwróci i dostałam od eM parę złotych na waciki.

Trzymam za słowo z tą kawą. Od Hubertusa nie dalego od Flory jeszcze bliżej.
Makao_J 18:47, 07 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Aphrodite też mam

Kurcze - jak się ogląda u kogoś to wogóle nie zwraca się uwagi na nazwy a potem jak się kupi to okazuje się że mogłam wcześniej już podpytać. Idę wyszperać u Ciebie.
Anda 21:27, 07 lip 2016

Aniu, ależ ta różyczka Cię dopadła Ciężki przypadek A wybierasz sie na Święto Róż do Konskowoli?
Bardzo ładne róże kupiłaś
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
jolanka 21:53, 07 lip 2016

Ania, Goethe Ci nie pokażę w calości bo mała jest i na pewno nie o to Ci chodzi. Sama jestem ciekawa jak będzie wyglądała w przyszłym roku. Moja jest dopiero co posadzona, więc wygląda tak jak Twoja
alis 21:58, 07 lip 2016

Makao_J napisał(a)
Zakupiłam 3 szt

Napisałam u Ewy na temat tej róży ale się powtórzę ślicznie pachnie i ma śliczne kwiaty
Katkak 21:59, 07 lip 2016

Ania, ale śliczne
monteverde 23:11, 07 lip 2016

Witaj Aniu pokazuję Ci kwiaty Goethe bo ją mam

powodzenia w pielęgnacji
Makao_J 23:23, 07 lip 2016

Anda napisał(a)
Aniu, ależ ta różyczka Cię dopadła Ciężki przypadek A wybierasz sie na Święto Róż do Konskowoli?
Bardzo ładne róże kupiłaś

No widzisz. Tak to bywa. A tak bałam się róż tyle lat a teraz prawie na każdej rabacie będę miała. Przyznam się nieśmiało że jeszcze tych róż dam radę wcisnąć sporo.