Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:20, 16 maj 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Przyjechały drzewa, jak je zobaczyłem już na podwórku to rzekłem dość ostro.. delikatnie mówiąc są ogromne i chyba przesadziłem Zdjęcia wieczorem bo nawet nie mam jak zrobić tych zdjęć samemu, a jeszcze nie wsadzam bo nie mam palików

hmmmm
ale i tak ci sie podobają
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:18, 16 maj 2016

Do góry
Przyjechały drzewa, jak je zobaczyłem już na podwórku to rzekłem dość ostro.. delikatnie mówiąc są ogromne i chyba przesadziłem Zdjęcia wieczorem bo nawet nie mam jak zrobić tych zdjęć samemu, a jeszcze nie wsadzam bo nie mam palików
Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016 11:16, 16 maj 2016

Do góry
No policzyłem tak mało dokładnie, ale coś około 40
Biało różowy ogród za płotem. 09:34, 16 maj 2016

Do góry
Ewelino mam 3 miejsca na których nie do końca wiem co posadzić, zastanawiam się, ale szkielet jako taki prawie skończony w tej części

Aneto siostra nigdy nie widziała cennika usług ogrodniczych

Ludwiko ładnie wzeszła na głównym trawniku, wzdłuż domu troszkę gorzej, ale tam i tak zdeptają jak elewację będą robić więc się nie przejmuję
W Chorzowie byłem i niestety z roku na rok coraz gorzej, kusiły mnie lilie, ale dałem sobie spokój, doczytałem, że Ty się zaopatrzyłaś
Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016 09:28, 16 maj 2016

Do góry
No ze 40 chętnych już jest
Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 09:21, 16 maj 2016

Do góry
Ewo to przywiozę werbenę do Bogdzi będzie do tego czasu już ładna
Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016 09:07, 16 maj 2016

Do góry
Tak się u mnie właśnie kłębią, Basiu. Wypatruję luki, żeby psa przewietrzyć!
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:18, 16 maj 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Tak patrzę i stwierdzam, że las bukowy zdecydowanie ładniejszy od sosnowego, a tego to mam pod dostatkiem
Moja szałwia taka sama jak w zeszły roku wielkościowo, tylko, żebym ja odmianę pamiętał...znalazłem Blue Queen i ROsenwein, siewki też ładne daje bo będą kwitnąć

to teraz mi powiedzcie..czy jak podają wysokość byliny to w fazie kwitnienia ? bo moją podają ok 65 cm a ona już tyle ma ! ale siewek nie zauważyłam! a zostawiałam zasuszona na rabacie az do wiosny
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:11, 16 maj 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Reniu łączę się w bólu werbenowym tylko ja mam jej ze 100 razy tyle do tego miks jeżówek, kocimiętki, szałwii i trawniczek ze stipy. Jedyne co mnie cieszy to szałwia bo ładnie się ułożyła i wypełnia pustki, aby jedna grzeczna

Jak masz za dużo to chętnie przyjmę może nie będzie tak bolało
twój miks akurat mi się podoba
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:30, 15 maj 2016

Do góry
Tak patrzę i stwierdzam, że las bukowy zdecydowanie ładniejszy od sosnowego, a tego to mam pod dostatkiem
Moja szałwia taka sama jak w zeszły roku wielkościowo, tylko, żebym ja odmianę pamiętał...znalazłem Blue Queen i ROsenwein, siewki też ładne daje bo będą kwitnąć
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:49, 15 maj 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Reniu łączę się w bólu werbenowym tylko ja mam jej ze 100 razy tyle do tego miks jeżówek, kocimiętki, szałwii i trawniczek ze stipy. Jedyne co mnie cieszy to szałwia bo ładnie się ułożyła i wypełnia pustki, aby jedna grzeczna

Ja mam ją na całej rabacie długiej ponad 10m
Parę siewek szałwii też już widziałam ...
Stipę mam na razie w wielodoniczkach ... zobaczymy co się będzie działo w przyszłym sezonie?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:38, 15 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
motylek stipe potrzebuje moze sie podzielisz

Chętnie, tylko ta na rabatach jeszcze mała i cały czas wschodzi
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:28, 15 maj 2016

Do góry
Luki napisał(a)
motylek stipe potrzebuje moze sie podzielisz
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:27, 15 maj 2016

Do góry
Zamieszkać w ogrodzie 17:01, 15 maj 2016

Do góry
Kulki super rozmieszczone na rabacie tulipany też cieszą oko.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 15:25, 15 maj 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Przepięknie Danusiu a czy za leżaczkami czasem nie rośnie nowe drzewko, wygląda na ciekawego klona... chociaż możliwe, że mylę się podwójnie

Nie, tam jest stary poczciwy buk, który nie powiększa zbytnio swoich rozmiarów
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 14:29, 15 maj 2016

Do góry
Kasiu na pewno będzie jeszcze okazja na spotkanie

Jolu cieszę się na drzewa, chociaż kusi mnie jeszcze olbrzymi Rohan Obelisk, ale jednak jest za drogi, nie będę tak szaleć

Bogusiu ty masz chyba szlachetniejszą odmianę, mój będzie pospolity, al kolumnowy

Mówiłem o bezstresowym ogrodniczkowaniu do teraz.... no i jak zwykle u mnie pojawiło się duże ryzyko przymrozku, nie mam tyle szmat, żeby okryć przynajmniej części roślin, chyba oszaleję przez te dwa dni.
Biało różowy ogród za płotem. 14:22, 15 maj 2016

Do góry
Ewo no patrz ile żabek się znalazło

Polinko trawnik idealny nie będzie bo ziemia słaba, a nie planuje sypać ton nawozu, postaram się tylko by chwastów na nim nie było, a to już będzie ogromny sukces Najważniejsze by było zielono i taras ciągle od ziemii się nie brudził bo niestety przez to częśc kostki nadaje się do wymiany przez mocne przebarwienia.
No, a siostra wolałaby mnie lepiej pogonić bo nie wygląda na zadowoloną jak patrzy na rachunki, chociaż ja i tak sądze, że taniej się nie da, a siedzę godzinami by tak było
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:16, 15 maj 2016

Do góry
Przepięknie Danusiu a czy za leżaczkami czasem nie rośnie nowe drzewko, wygląda na ciekawego klona... chociaż możliwe, że mylę się podwójnie
Biało różowy ogród za płotem. 13:36, 15 maj 2016

Do góry
Luki napisał(a)
W poniedziałek dotrą ostatnie dwa drzewa na tą stronę ogrodu, trzeba dokupić 6 trawek i kilka bylin i plan wiosenny zrealizowany, nawet szybciej niż się spodziewałem.

Na dodatek już robi się zielono na razi z perpektywy małego psa, ale zawsze to nie żaba

Dawno mnie tu nie było a widzę, że już trawka rośnie
Brawo Luki! Jesteś niesamowity a siostra powinna być mega dumna, ze ma takiego brata
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies