rozwar w pąku
lila piękna i pachnąca
ale minus, że od dołu trzeba ja podziwiać
juka postanowiła kwitnąc w tym roku, kwiat na wysokości 2m
bajzlowaty busz
Skoro mi taka mikro łączka sprawia taką frajdę, to gdybym miała taką jak Sylwia pewnie bym z niej nie wychodziła. Stwierdzam, że wysianie tej łączki to był super pomysł. Ciągle coś się dzieje, pojawiają się nowe, zupełnie nie znane mi kwiateczki, wciąż czymś zaskakuje i to jest genialne . Już zawsze będę sobie taką łączusię wysiewać .
Postaram się
Dzięki za wspólna podróż, to była czysta przyjemność i jak się zdarzy okazja, pisze sie na powtórkę
A wiesz, że psy zwiały za nami i dopiero po 30minutach, ze zwieszonymi jęzorami wróciły, a pańcio nie zauważył...ale tak skrobały, że az sprawdził...widok jego miny bezcenny
dzis chłodniej, relację zdałam, lecę ciut odsapnąc i może coś zrobić. Jutro będę nadrabiać u wszystkich.
zostawiam zapachy
wstyd te chwasty pokazywać
Te były w szkółce One na zdjęciach wyglądają na małe roślinki a w rzeczywistości te liście są śliczne, duże. Aniu one do cienia się nadają
Jak Toszka o nich pisała, to trochę kręciłam nosem a teraz je ujrzałam na żywca. No muszę złajać się publicznie, żem głupia i że że miodunki jednak wymiatają!
Miłorząb Mariken w końcu się rozwinął. Kilka gałązek na samych końcach mu podmarzło ale ogólnie ładniutki jest. Najbardziej lubię go w jesiennych barwach żółtych
Korzeniowe dobrze sobie radzą, a podpora na groszek powoli nie daje sobie rady. Groszek w niektórych miejscach już mnie przerósł...
Kapustne do chrupania i palikowy las pomidorów, a przed nim bakłażan. Spotkałam na nim stonkę ziemniaczaną, ostatni raz widzianą w dzieciństwie. Mam nadzieję, że się jednak nie rozgości