I niespodzianka M czyli hotel o super architekturze nad samą Szprewą. Tam na górze mieliśmy pokój z widokiem na rzekę Wieczorem widok zwalał mnie z nóg.
I szlagier berlińskich ulic - pojazd napędzany pedałowaniem panów przy browarku : ) My w zimowych kurtakch i rękawiczkach oni w krótkich rękawkach i spodenkach
Magda70 - koniecznie załozymy sobie wątek 20 lat temu w zimowe wieczory trzeba sobie życie umilic i nastrój poprawić
Julka - mega kokarda!! to musisz nam na fotkach pokazać
Magada M przegrał film na cd dopiero teraz, ostatnio chyba na video z 7 lat temu oglądaliśmy. Takiego szoku nie było morsko -turkusowy brzmi bosko chyba sobie wątek 20 lat temu założymy i jakieś zdjęcia zamieścimy
A ja mam takie lokówki, wkłada się do pieca, nagrzewa i lokuje. Może by kogoś Madżeno podkręcić jak już się zbierzemy (kogoś o absolunie prostych włosach)? Acha, Ty masz przegląd zgłoszonych. Ja zapraszam na wieczór górski, siedzenie przy kominku bez stołu. Z bigosem i winem - wykwintnie skromnie . Tylko co zrobimy ze spaniem po wieczorze, na śledzie, czy ktoś będzie w stanie odwieźć gości?
Ojej Ewo ależ się wiczór szykuje
To ja do tego winka jakąś dobrą sałatkę spreparuję
Może rozlokujemy się w okolicznych agroturystykach aby pieszo dojść? Albo wynajmniemynjakiegoś miejscowego aby nas na wozie lub zaprzegu z sanek odwiózł??
Moja kochana bryka, rocznik '93, jak rusza na światłach to na sąsiednim pasie zanim się rozpędzę do dwójki trzy samochody zdążą mnie wyprzedzić, dalej wcale nie jest lepiej, więc przekraczanie prędkości raczej mnie nie dotyczy Poza tym, dokładnie Irenko, w elce też nawet nie patrzyłam na prędkościomierz, tylko na drogę, a biegi instruktor uczył mnie zmieniać wyczuwając pracę silnika. No ale o czym ja tu.... Marzenko, kończę te dywagacje i hortka dla Ciebie
]
Agacia dobre. Chyba każę sobie zdemontować prędkościomierz, a gdy mnie policja zatrzyma powiem, żem głucha i pracy silnika nie słyszę
wy trwałą robiłyście, a ja bidula włosy na deskę do prasowania i prasowałam, coby wyprostować, bożesz, że nie wyłysiałam ..to cud!!
tego też nie tipeksuj
No o takim patencie to ja nie słyszałam!!! Jak dla mnie Irenko wygrałaś
uchichrałam się jak głupia bo od razu sobie wyobraziłam jak to wyglądało w praktyce