Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

monteverde 21:23, 30 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
I niespodzianka M czyli hotel o super architekturze nad samą Szprewą. Tam na górze mieliśmy pokój z widokiem na rzekę Wieczorem widok zwalał mnie z nóg.

coś niesamowitego super architektura a mój biały ciemiernik już kwitnie od września tylko nie tak ładnie ma pojedyncze kwiatki
Magda70 21:24, 30 paź 2012

oj pikne te bambusy...i pomyśleć, ze moje przemarzły na wiosnę ;(
No a te szare donice powalają na kolana!!

ps.
1000-czek pęknie dziś?
doczekam - niedoczekam !?

Ot idiotka ze mnie...chyba się do szkoły muszę cofnąć bo ja wczoraj zaćmienie jakieś miałam i byłam święcie przekonana, ze Madżence dziś 1000 stuknie... bo te 899 wyglądało mi jak 998 ups...

No to gratuluję 900 strony - kwiatka nie ma bo został na domowym komputerku
Madzenka 21:27, 30 paź 2012

JulkAd napisał(a)
Rozumiem wyjazd udany...jeżeli spotkałaś na swojej drodze rośliny do obfocenia to nic już do szczęścia Ci nie było potrzebne...oczywiście pomijam obecność M w takich okolicznościach, bo to poza dyskusją oczywiście

Obecność M bezdyskusyjna
A rośliny na każdym rogu i ten ład architektoniczny to lubię
Magda70 21:28, 30 paź 2012

Kurcze...jeszcze nie przestałam piać z zachwytu nad donicami a ty juz następne zdjecia wrzuciłas...
i jak tu żyć?

Hotel niesamowity...
Madzenka 21:29, 30 paź 2012

Magduś jak patrzę na moje bambusy to się zastanawiam gdzie takie donice kupić i jak wykopać moje z ogrodu
JulkAd 21:29, 30 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
I szlagier berlińskich ulic - pojazd napędzany pedałowaniem panów przy browarku : ) My w zimowych kurtakch i rękawiczkach oni w krótkich rękawkach i spodenkach

Wszystkie doniczkowe kompozycje mi się podobały, ale to zdjęcie jest rewelka
Madzenka 21:34, 30 paź 2012

Aniu Monte moje ciemierniki nie kwitną a te w donicach były piekne, słabe zdjęcie im zrobiłam ale kompozycja z hebe naprawdę świetnie wyglądala
Hotel naprawdę mega. I co ciekawe ceny w Berlinie niższe niż w Krakowie. Z Wroclawia mamy tylko 3,5 godz samochodem... A za taki standard w Polsce trzeba 2 x więcej płacić. W niedziele dla gości pokój do 17... Zamówiliśmy standard a dostaliśmy suitę ... W tej samej cenie. Póki co chyba u nas jeszcze o gości hotelowych tak nie umiemy dbać i zachęcać do powrotu. Mnie już nie trzeba zachecać do ponownej wizyty w weekend.
Madzenka 21:36, 30 paź 2012

JulkAd napisał(a)

I szlagier berlińskich ulic - pojazd napędzany pedałowaniem panów przy browarku : ) My w zimowych kurtakch i rękawiczkach oni w krótkich rękawkach i spodenkach

Wszystkie doniczkowe kompozycje mi się podobały, ale to zdjęcie jest rewelka

Julka to to prawdziwy HIT. Jeżdżą, piją , spiewają bo muzę tez maja, wszystkich pozdrawiają na tym zdjęciu nie widać radości ale panowie mają mega zabawę i przechodnie też
Prowadzący ten pojazd za kółkiem nie pije
Magda70 21:40, 30 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Magduś jak patrzę na moje bambusy to się zastanawiam gdzie takie donice kupić i jak wykopać moje z ogrodu

No właśnie moje byly w donicy ale się glupia pospieszylam i w marcu wytargałam z garażu. No i mam za swoje.
A donice widziałam cudne jak byłam wiosną w Holandii...donice cudne a cena jeszcze bardziej
gdzieś mam zdjęcia...moze poszukam..
Magda70 21:46, 30 paź 2012

O mam... są białe, czarne, szare, kwadratowe , prostokątne i okrągłe...miodzio