Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Coś jeszcze, coś więcej... 22:46, 18 sie 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Lubimy sobie tu słodzić

Oj kochany, Ty dobrze wiesz, że co do traw to ja mało komu słodzę

Jak Twoje ID w domu? Czy trzymasz je jeszcze na zewnątrz?
Na zielonej... trawce :) 22:42, 18 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Kulkowisko

Mega ogród!!!

Można zacytowac każde zdjęcie poniewaz kazdy zakątek Twojego ogrodu jest przepiękny!
Gratulacje Angel
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 22:32, 18 sie 2017

Do góry
Przeczytałam doniesienia cebulowe
Komendówka 22:30, 18 sie 2017

Do góry
Cieszę się, że jesteś i że wszystko powoli zmierza ku lepszemu

Buziaki kochana!

Jak będziesz miała czas to zajrzyj do mnie-pokazałam jak cisy urosły od kwietnia
Jeszcze raz wielkie dziękuję za namiar matko chrzestna
Typografia ogrodu 22:25, 18 sie 2017

Do góry
Mistrzyni aranżacji ślubnych-myślisz, że na tych moich beleczkach dobrze będą wyglądać białe kule z papieru? Myślałam aby je na różnych wysokościach pozawieszać.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:10, 18 sie 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Kochana, możesz mówić ile chcesz a jeśli Ci to pomaga to proszę o długi referat-lubię czytać Też mam czasami takie dni, że wszytsko idzie nie tak...jakby od rana wszystko było przeciw mnie...wrryy i wtedy też gryzę a eM się ewakuuje z domu Dobrze, że Twojego nie ma to nie masz kogo pogryść

Opowiem Ci na poprawę humoru dlaczego myślę o Tobie za każdym razem jak jestem w szpitalu Bo, że w górach i nad morzem to oczywiste!
Określenie pięter w "moim" szpitalu to skrótu literowe. I mój oddział ma skrót w windzie BA. Jako, że szpital to moloch i bez windy ani rusz to jakoś musiałam zapamiętać to moje piętro Pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi do głowy to BetkA z forum I tak co miesiąc po godz. 7 myslę o Tobie

Buziaki kochana i trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!
Młoda pewnie będzie wniebowzięta jak będzie mogła uścisnąć mamę.

Hehe...fajnie się kojarzę
Dostałam wyczerpującą instrukcje telefoniczna od eMa odnośnie sytuacji która omnie wyprowadzila z równowagi,cytuję "popchnij wiatrak patyczkiem w stronę okna"koniec cytatu ☺
Tak też uczynilam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:05, 18 sie 2017

Do góry
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:58, 18 sie 2017

Do góry
Mam nadzieję,że widać na zdjęciach roznice
Coś był posadzone do mieszanki wg receptury Toszku,przyciety gałązka po gałązkę zaraz po posadzeniu oraz drugi raz był cięty w lipcu.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:55, 18 sie 2017

Do góry
I dzisiaj.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:53, 18 sie 2017

Do góry
Po posadzeniu w kwietniu.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:53, 18 sie 2017

Do góry
Porównanie cisa dla Edytki i Justyny.
Kwiecień 2017.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:47, 18 sie 2017

Do góry
beta napisał(a)

Aż mnie zatkało. ..Poli nawet nie wiesz jak te słowa mnie rozczulily....takie słowa krzepia. ..A tego mi teraz trzeba..jak na złość popsuł mi się dziś wiatrak w piecu...eM wyjechał na dłużej. ..lepetyne muszę umyć. ..wykonać się a cieplej wody brak...jutro do młodej w odwiedziny na kolonie jadę. ..miałam upiec ciastka Ale zasiedzialam się w ogródku. ..potem ten piec...normalnie będę gryzla...Ale się nagadalam ...Ale troche mi lżej. ..

Kochana, możesz mówić ile chcesz a jeśli Ci to pomaga to proszę o długi referat-lubię czytać Też mam czasami takie dni, że wszytsko idzie nie tak...jakby od rana wszystko było przeciw mnie...wrryy i wtedy też gryzę a eM się ewakuuje z domu Dobrze, że Twojego nie ma to nie masz kogo pogryść

Opowiem Ci na poprawę humoru dlaczego myślę o Tobie za każdym razem jak jestem w szpitalu Bo, że w górach i nad morzem to oczywiste!
Określenie pięter w "moim" szpitalu to skrótu literowe. I mój oddział ma skrót w windzie BA. Jako, że szpital to moloch i bez windy ani rusz to jakoś musiałam zapamiętać to moje piętro Pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi do głowy to BetkA z forum I tak co miesiąc po godz. 7 myslę o Tobie

Buziaki kochana i trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!
Młoda pewnie będzie wniebowzięta jak będzie mogła uścisnąć mamę.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:36, 18 sie 2017

Do góry
roma2 napisał(a)
Daję tylko znać, że żyję. Czytać i oglądać dopiero będę. Buziaki!

Romko!!! Byłam u Ciebie i cieszę się bardzo, że jesteś!
MAm nadzeiję, że z córką już lepiej???
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:35, 18 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
I ja się nie załapałam... choć w głowie mam cały czas foto z avatarka z cudnymi oczętami Poli
Górskie foty sliczne, ogrodowe też

Melduję, że silvery i ML od Ciebie pięknie przybierają na masie

Cieszę się bardzo, że wszystko rośnie

A za chwilę będę miała dla Ciebie niespodziankę...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:34, 18 sie 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
Szkoda, ze nie załapałam się na Twoją buziulkę
Wieczorowe zdjęcia piękne:0
Czekam na Twoją rozpiskę, gdzie i kiedy gości przyjmujesz - już mnie nosi

Moją buziulkę możesz zobaczyć na żywo Kiedy się spotykamy i gdzie??? Oczywiście zapraszam do mnie na spektakl trawiasty...U mnie już więcej luzu to dopasuję się do Was!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:31, 18 sie 2017

Do góry
mikina34 napisał(a)

no pięknie jest z przyjemnością pooglądałam fotki...
u siebie mogę co najwyżej pooglądać Park Krajobrazowy Wzniesień Łódzkich tyz piknie

A Parki Krajobrazowe też lubię U siebie mam Park Kraj.Doliny Baryczy i kocham niedzielne wycieczki rowerowe
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:35, 18 sie 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Betka-wiesz,ze o Tobie myślałam wedrując
Stwierdzam, że często o Tobie myślę W szpitalu, w górach, nad morzem Zawsze coś w tych miejscach mi się z Tobą kojarzy!
Buziaki kochana

Aż mnie zatkało. ..Poli nawet nie wiesz jak te słowa mnie rozczulily....takie słowa krzepia. ..A tego mi teraz trzeba..jak na złość popsuł mi się dziś wiatrak w piecu...eM wyjechał na dłużej. ..lepetyne muszę umyć. ..wykonać się a cieplej wody brak...jutro do młodej w odwiedziny na kolonie jadę. ..miałam upiec ciastka Ale zasiedzialam się w ogródku. ..potem ten piec...normalnie będę gryzla...Ale się nagadalam ...Ale troche mi lżej. ..
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:57, 18 sie 2017

Do góry
mikina34 napisał(a)

O! nooo na to bym nie wpadła, gapa ze mnie a przyszły rok będę mądrzejsza

Eee tam gapa Ja w tamtym roku też tak mądra nie byłam i sie dziwiłam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:56, 18 sie 2017

Do góry
Makusia napisał(a)
Strasznie imponują mi osoby z pasją- i nie ważne, czy górską, ogrodową, sportową, czy wyszywają. Pozytywnie zakręcona jesteś na punkcie gór!

Ale jeszcze- już po urlopie, gdybyś mi zechciała wyjaśnić Reflektorki są na prąd (w sensie, ze nie solarne)- jak rozwiązałaś kwestię gniazdek i przedłużek na zewnątrz? Kable się nie walają i zwarcie nie groźne?

Martuś, to prawda. Góry kocham i za każdym razem jak wyjeżdzam to mam łzy w oczach...

Reflektorki są na prad. Kable są zakopane w ziemi i idą do każdego graba Operacja ta była przeprowadzana w tym roku, na wiosne.
Jak chcesz więcej szczegółów to muszę eMa popytać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:51, 18 sie 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
U mnie hortki tez powiązane a tak tego nie lubie... zastanawiam się czy takie Krzywe mi nie zdrewniała krzywo...
I jeśli pozwolisz śnieżne kotły (w obiektywie mojego eMa) z czerwca dla Ciebie

Piękne Kotły Dzięki!

Testuje moje hortki. We wtorek zostały podwiązane, wczoraj podlałam je skrzypem, dzisiaj jedną na próbę odwiązałam i powiem Ci, ze jest lepiej,częściowo się wyprostowały. Oczywiście nie do takiego stanu jak przed nawałnicą ale spróbuję znów za tydzień je odwiązać i zobaczyć jka wyglądają.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies