Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

anbu 18:57, 18 sie 2017

Oj, jaka ładna ta nuda
siakowa 18:59, 18 sie 2017

Goopia ! piękny płot a przód to kocham.Ale.to wiesz
gierczusia 19:15, 18 sie 2017

Kofffam siem tak nudzic .. Cudala miałam ,że na zdjątka trafiłam nie dość ,że focie piękne , ogród i warzywńik cacy to jescze taras od pólnocy .. nooo ..niesprawiedliwa niesprawiedliwość
Podpisano : właścicielka tarasu od wschodo- południo- zachodu
Buuuziole
jazzy 03:27, 19 sie 2017

Zana napisał(a)
Z kretem trzeba chyba niestety nauczyć się żyć. Ja mam swojego osobistego, eM walczył przez trzy lata, ale się poddał. No nie ma na niego sposobu. Zaakceptować i ze stoickim spokojem usuwać kopce. Łatwo powiedzieć, ha, ha.
U mnie na szczęście zrobił tylko jeden kopiec i to nawet nie w trawniku Jestem tym faktem ukontentowana
polinka napisał(a)

Ach i och!!!
Uwielbiam kadry z Twojego ogrodu choć zdecydowanie za mało ich pokazujesz Marto!
Dzięki Poli! Mały ten mój ogród, więc i fotek mało Już nie mam pomysłu jak go fotografować. Poza tym ciągle są miejsca "niedorobione" które psują obrazek

siakowa napisał(a)
A wiesz ze mój tata wyłonił kreta.

Kazalam mu kupić taki preparat wyczytałam tu na O na bazie chyba cukru czy coś ze on zwalcza pedraki a jak zwalczyć pedraki to kret sobie idzie.poważnie nie ma kreta a był kilka lat ten kret.
U mnie chyba nie ma co jeść, dzięki Bogu Poszedł i nie wrócił, tfu tfu

Kasiolaaa napisał(a)
Ja trawe kosze co trzeci dzien a kret jak byl to i jest łeee
A może u Ciebie ma co podjadać, dlatego siedzi.

babka napisał(a)
Marto umknęły mi te Twoje piękne kadry. Tylko czemu tak skąpo ? Zaczynam się wstydzić mojego ekshibicjonizmu.
Evergoldy masz ogromne, miałam wyrzucić moje bo po podziale wiosennym takie nieduże są ale teraz zaczynam się wahać, może i ja doczekam takich pięknot.
Moje evergoldy rosną w humusie, czyli tej ziemi, którą się wybiera żeby wylać fundamenty domu Jestem pewna, że to jest przyczyną ich bujności

kasia_w napisał(a)
Czy ja już się zachwycałam Twoim warzywnikiem? Jeśli nie, to robie to teraz oficjalnie. Grobik zarósł i stracił swój charakter, zrobił się uroczy Czosnków gówkowatych zazdroszczę, jak w tym sezonie nie uświadczyłam- kwitły , jak mnie nie było, potem leżały, za płytko wsadziłam...
Kasia, miło mi czytać tak pozytywne słowa. Warzywnik mój bardzo lubię, mimo że w tym roku fasolka mi się nie udała. Koperek zjadła mszyca, ale zaraz posialam kolejny i jest W przyszłym roku na pewno kupię kilka różnych odmian pomidorów, chyba nie będę już hodowac własnych sadzonek.

Ewkakonewka napisał(a)
Powiem Ci z perspektywy czasu, a przecież ze sto lat już tu nie byłam, że nagromadziłaś tego dobra ogrodowego Bardzo mi się to podoba Różnica kolosalna w wielkości, ilości, super jest i foty boskie, ale to się akurat nie zmieniło
Wszelki duch! Ewa, to naprawdę Ty? Nagromadzilam, to fakt. Mój eM ciągle mi to wytyka Mówi że mam już więcej roślin niż w ogrodzie botanicznym

Catalinasdiary napisał(a)
Witaj I kolejny piekny ogród znalazłam Ile Was tu na forum jest, takich zdolnych i pracowitych ludzi. Dodaje do obserwowanych i przejrze w wolnej chwili.
Witaj! Zapraszam częściej i oczywiście odradzam Ci czytanie całego wątku

Zana napisał(a)
Przyszłam do Ciebie odmachać, bo z tych kilkuset kilometrów to mnie nie dojrzysz.
Widzę, że głodówka Wam nie grozi.
Jesteś bardzo leniwe właścicielką aparatu i ja myślę, że on bardzo cierpi z tego powodu
Myślisz? No bo wiesz, gdybym miała choć ułamek Twojego talentu do fotografowania, to bym taka leniwa nie była

beata_m napisał(a)

śliczny masz ten warzywniczek i groch po tyczce się nawet wspina!!!
nad czym pracujesz teraz kobietko?
Pracuję teraz nad zmobilizowaniem eMa do zrobienia pergoli... Już tracę nadzieję, że powstanie w tym (kolejnym już) sezonie
jazzy 03:28, 19 sie 2017

Sebek napisał(a)
Spocząć w sensie na murku usiąść Żeś się sama nie domyśliła to szok
Aaaaaaaaaaaaa Już kumam
jazzy 03:35, 19 sie 2017

anbu napisał(a)
Oj, jaka ładna ta nuda
Yhy

siakowa napisał(a)
Goopia ! piękny płot a przód to kocham.Ale.to wiesz
Tył cały czas do doopy, wiem

gierczusia napisał(a)
Kofffam siem tak nudzic .. Cudala miałam ,że na zdjątka trafiłam nie dość ,że focie piękne , ogród i warzywńik cacy to jescze taras od pólnocy .. nooo ..niesprawiedliwa niesprawiedliwość
Podpisano : właścicielka tarasu od wschodo- południo- zachodu
Buuuziole
Hihi, ale za to w zimie przyjemnie przygrzewa, prawda? Ale nie piszemy o zimie Właśnie burza nadchodzi po tym uroczym upalnym dniu Teraz każda burza to strach, chowanie wszystkiego, zamykanie każdego okna i rolety...
magda19831 16:06, 19 sie 2017

Jakie tam nudy! Super widoki! Powiedz mi jakie to trawki sa na trzecim zdjęciu? Stipa i molinia edith dudszus?
siakowa 16:13, 19 sie 2017

Tyl pokazujesz w kawalkach a front w calej okazalosci babo !
anna_t 17:23, 19 sie 2017

ale fotek! mniam
jazzy 20:33, 19 sie 2017

magda19831 napisał(a)
Jakie tam nudy! Super widoki! Powiedz mi jakie to trawki sa na trzecim zdjęciu? Stipa i molinia edith dudszus?
Nie To strzęplica sina (Koeleria glauca)