Kofffam siem tak nudzic .. Cudala miałam ,że na zdjątka trafiłam nie dość ,że focie piękne , ogród i warzywńik cacy to jescze taras od pólnocy .. nooo ..niesprawiedliwa niesprawiedliwość
Podpisano : właścicielka tarasu od wschodo- południo- zachodu
Buuuziole
U mnie na szczęście zrobił tylko jeden kopiec i to nawet nie w trawniku Jestem tym faktem ukontentowana
Dzięki Poli! Mały ten mój ogród, więc i fotek mało Już nie mam pomysłu jak go fotografować. Poza tym ciągle są miejsca "niedorobione" które psują obrazek
U mnie chyba nie ma co jeść, dzięki Bogu Poszedł i nie wrócił, tfu tfu
A może u Ciebie ma co podjadać, dlatego siedzi.
Moje evergoldy rosną w humusie, czyli tej ziemi, którą się wybiera żeby wylać fundamenty domu Jestem pewna, że to jest przyczyną ich bujności
Kasia, miło mi czytać tak pozytywne słowa. Warzywnik mój bardzo lubię, mimo że w tym roku fasolka mi się nie udała. Koperek zjadła mszyca, ale zaraz posialam kolejny i jest W przyszłym roku na pewno kupię kilka różnych odmian pomidorów, chyba nie będę już hodowac własnych sadzonek.
Wszelki duch! Ewa, to naprawdę Ty? Nagromadzilam, to fakt. Mój eM ciągle mi to wytyka Mówi że mam już więcej roślin niż w ogrodzie botanicznym
Witaj! Zapraszam częściej i oczywiście odradzam Ci czytanie całego wątku
Myślisz? No bo wiesz, gdybym miała choć ułamek Twojego talentu do fotografowania, to bym taka leniwa nie była
Pracuję teraz nad zmobilizowaniem eMa do zrobienia pergoli... Już tracę nadzieję, że powstanie w tym (kolejnym już) sezonie
Hihi, ale za to w zimie przyjemnie przygrzewa, prawda? Ale nie piszemy o zimie Właśnie burza nadchodzi po tym uroczym upalnym dniu Teraz każda burza to strach, chowanie wszystkiego, zamykanie każdego okna i rolety...