Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi
21:45, 27 cze 2016
Anabelka już zaczęła koncert
Wsadzona w tym roku i cieszy oczy na wprost okien 
A tu pierwsza jeżówka - Secret affair - kupiłam tyko pełne, bo wolę je od "zwykłych". Ogólnie spodziewałam się u niej bardziej żarówiastego koloru, choć na fotce wyszedł dość soczysty. W tle kochane ostróżki, ale po wczorajszej ulewie już niestety nie mają kwiatów

Czosnek główkowaty, niestety ciągle mi się pokłada, muszę coś mu przystawić
Pani w CO doradzila mi go posadzić w towarzystwie ostnicy - rada rewelacja, bo mam jedną cudną ostnicę, kupioną w innym CO i jestem w niej zakochana. Niestety ta, którą oferowali w pierwszym CO jest rzadka, sztywna i w ogole jakas odmiana, która nie ma tego czegoś. Wlasnie sprawdzilam,że to ostnica włosowata, a ta śliczna to ostnica mocna...
Werbena, która mnie zachwyca, że dodaje takiej lekkości w powietrzu. Za rok koniecznie więcej!
A tu pierwsza jeżówka - Secret affair - kupiłam tyko pełne, bo wolę je od "zwykłych". Ogólnie spodziewałam się u niej bardziej żarówiastego koloru, choć na fotce wyszedł dość soczysty. W tle kochane ostróżki, ale po wczorajszej ulewie już niestety nie mają kwiatów
Czosnek główkowaty, niestety ciągle mi się pokłada, muszę coś mu przystawić
Werbena, która mnie zachwyca, że dodaje takiej lekkości w powietrzu. Za rok koniecznie więcej!