Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

barbara_kraj... 15:08, 26 cze 2016

Ewa, my od siebie o rzut beretem i na przyzwoitą dziurę w chmurach wreszcie trafimy.
Nallar 15:12, 26 cze 2016

barbara_krajewska napisał(a)
Ewa, my od siebie o rzut beretem i na przyzwoitą dziurę w chmurach wreszcie trafimy.

Wygląda na to że dziura w chmurach się tworzy, cieszę się że chociaż z Tobą będą mogła się dziś zobaczyć.
Nallar 23:48, 26 cze 2016

Zwariowany dzień. Rano ciepełko, słoneczko a w południe burza i deszcz, już myślałam że zaplanowane na dziś spotkanie nie dojdzie do skutku.
Pogoda się jednak "zlitowała" goście zmobilizowali i spotkanko się odbyło.
Odwiedziła mnie Basia (Mój 4 arowy azyl...) Renia (Podwórkowa rehabilitacja) i Iwonka (W ogródku Iwony) Wszystkim dziewczynom towarzyszyli mężowie, dwóch Marków i Przemek.
Spędziłam bardzo miło czas i mam nadzieję że moi goście też.
Fotek zero, brakło czasu. W tym towarzystwie czas płynie zdecydowanie za szybko.
Jeszcze raz dziękuję za odwiedzinki.

Roślinka którą dziś dzieliłyśmy to chyba jest Tellima.

barbara_kraj... 00:53, 27 cze 2016

Ewo, ja również dziękuję za zaproszenie, za sympatyczną atmosferę, za możliwość ponownego obejrzenia Waszego ogrodu, za smakowite jedzonko i miłe pogaduszki.
Także za rośliny, z którymi wróciłam do domu.

To popołudnie i wieczór były wyjątkowo udane.
I to nie tylko dzięki dziurze w chmurze.
Ivvvona 20:55, 27 cze 2016

Ewo, my też dziękujemy serdecznie za zaproszenie i przemiłe spotkanieDo ponownego zobaczenia
Musze przejrzeć zdjęcia, jak coś się będzie nadawało to wstawię.
Rumianka 21:41, 27 cze 2016

Nallar napisał(a)

Niech ktoś powie że nie jestem piękny.

moje ulubione klimaty...
ryska 22:35, 27 cze 2016

To i ja jeszcze oficjalnie podziękuję za gościnę. Było przesympatycznie, nagadać się nie możemy Śmiechu co niemiara i wyjątkowa wyżerka
Ogród piękny, bardzo lubię ten klimat choć zdjęcia mam w większości w moim stylu czyli portrety roślin
Dwa zdjęcia tylko z twarzami i tak nietypowe

Widoczki?

ryska 22:38, 27 cze 2016

ryska 22:42, 27 cze 2016

Ślimaki Ewę kochają Można podziwiać gatunki, kolory....

i ma takie białe pająki....

...ale to cudo najpiękniejsze.

Katkak 22:44, 27 cze 2016

Ewunia, ale fajne spotkanko . Szkoda, że zdjęć nie zrobiłaś. Przesadzałam dzić krzewuszkę od Ciebie, bo tam gdzie była miała już za ciasno. Po wykopaniu podzieliła się na dwie, piękne, dorodne roślinki. Jedną ofiaruję Sywlii, a druga zostaje u mnie i za nic nie oddam . Pomyślałam sobie, że nie będziesz mi miała za złe, że i ja się nią teraz podzielę, tk jak Ty podzieliłaś się ze mną . Swoją przycięłam zgodnie z Twoją radą i zrobiłam sadzonki. Zobaczymy czy uda mi się ukorzenić . Buziak wielki . Acha, z dzwonkami to był strzał w dziesiątkę, dzięki .