A słyszałeś, że aby zrobić oczko wodne nawet najmniejsze potrzebne zgłoszenie do urzędu????????
Takich przepisów jest ho, ho, ho.....
My żyjemy w karaju bzdurnych i wykluczających się przepisów..... w komunie przpisy i nakazy, a teraz jeszcze gorzej
Za to tulipany są przecudnej urody..... i widzę, że nie tylko ja uprawiam kolekcjonowanie okazów Ale obiecałam się poprawić.... i już nie zabierać trawnika dla M Na szczęscie częśc tulipków jest już zdrobniała i chyba pora na nowe Nie mam szans ich opisać i posegregować jak uschną....
Sebek, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź .
W takim razie jutro sadzę zgodnie z planem (miałam chwilę zwątpienia bo na etykiecie dołączonej do tych roślinek jest napis "półcień").
Ładna ta kula.I dzięki za praktyczną fotorelację. Wydaje mi się, że nikt nie zadał pytania "ile?". Sebek no właśnie podsumuj proszę koszty. Czy Twoja kula jest z kamienia? Wejdę zaraz do Twojego ogrodu zobaczyć jak komponuje się z ogrodem. Czy ty przypadkiem nie maturzysz? Bo tak mi jakoś wyglądasz. Jeżeli tak to trzymam kciuki.
Padłam z tej ogrodowiskowej poezji ))))
Sebek - u Ciebie coraz piękniej, ale najpiękniejsza japońska tawuła ! Czemu ja jej ciągle nie mam??? Ale nic to - zapisana na żelazną listę zakupową - mam nadzieję, że dostanę bez problemu
Witaj. Możesz pod płotem posadzić ekran z cisów albo tuje szmaragd - będzie osłona na stałe. A jaka to jest strona świata i skąd świeci słońce ? Będzie łatwiej planować