Tulipany strzępiaste...... obłędne Jesienią muszę więcej dokupić.
A słyszałeś, że aby zrobić oczko wodne nawet najmniejsze potrzebne zgłoszenie do urzędu????????
Takich przepisów jest ho, ho, ho.....
My żyjemy w karaju bzdurnych i wykluczających się przepisów..... w komunie przpisy i nakazy, a teraz jeszcze gorzej
Za to tulipany są przecudnej urody..... i widzę, że nie tylko ja uprawiam kolekcjonowanie okazów Ale obiecałam się poprawić.... i już nie zabierać trawnika dla M Na szczęscie częśc tulipków jest już zdrobniała i chyba pora na nowe Nie mam szans ich opisać i posegregować jak uschną....
za dużo mamy urzędników darmozjadów i stąd się biorą durne przepisy
Zaproś mamę ona Tobie posegreguje a Ty tylko opiszesz a z tym oczkiem to jutro się spytam u naszych urzędasów, bo aż nie wierzę
za dużo mamy urzędników darmozjadów i stąd się biorą durne przepisy
Zaproś mamę ona Tobie posegreguje a Ty tylko opiszesz a z tym oczkiem to jutro się spytam u naszych urzędasów, bo aż nie wierzę
Anuś...moja praca polega na znaniu się na takich przepisach
Mama ma za daleko i ma swoją działke... opisać musiałabym juz teraz, bo jak przekwitną i zżółkną, to skąd mam wiedzieć który jest który???? A u mnie tulipki się przenikają i nie ma tak ,ze takie tu, a inne tam.... i odstęp pomiędzy nimi na pół metra czy 30 cm..... W dodatku już prawie wszystkie przekwitły..sam diabeł juz nie zgadnie , które są które.... WIec albo robię misz-masz..albo wyrzucam 9oddaję) albo czekam aż same padną Znając zycie bedzie jak zwykle wariant ostatni ....
Uciekam do spania .......